Tiada masa untuk memasak? Buku masakan yang mesra keluarga ini dipenuhi dengan resipi mudah

Apabila datang untuk menyediakan makanan pada malam hari yang sibuk, tiga perkara adalah kunci – resipi mesti mudah, cepat dan segar. 11 buku masakan penting ini akan membantu mana-mana tukang masak untuk makan di atas meja dengan sedikit keributan dan hasil yang lazat, boleh dipercayai seluruh keluarga akan menikmati lagi dan lagi.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Barefoot Contessa at Home: Resipi Setiap Hari Anda Akan Berulang Lagi oleh Ina Garten, $ 20, Amazon

Dengan hormat Clarkson Potter / Courtesy Potter

Bintang Rangkaian Makanan mendedahkan rahsia yang dicuba dan benar untuk makan malam – sama ada ia meletakkan makanan di atas meja tepat selepas kerja atau menganjurkan pesta makan malam yang berjam-jam untuk sedozen tetamu.

2. Cara Memasak Semuanya: 2,000 Resipi untuk Makanan Besar oleh Mark Bittman, $ 20, Amazon

Sebelum ada Google, terdapat panduan memenangi anugerah Mark Bittman mengenai cara memasak, dengan baik, semuanya. Edisi ini – disemak semula untuk ulang tahun ke-10 buku pada tahun 2008 – menawarkan lebih banyak teknik, tip dan teknik daripada yang asal, bersama dengan New York Times resipi penulis yang menyegarkan.

3. Cookbook Kitchen Smitten: Resipi dan Kebijaksanaan dari Cook’s Home Obsessive oleh Deb Perelman, $ 21, Amazon

Dengan hormat Alfred A. Knopf / Courtesy of Alfred A. Knopf

Deb Perelman, yang mengaku “tukang masak rumah yang obsesif” di belakang Smitten Kitchen, tidak memotong sudut ketika datang ke ujian resipi supaya anda boleh mempercayai bahawa dia mengambil pizza yang sempurna atau brisket daging sapi akan berfungsi tanpa gagal.

4. Satu-Pot: 120+ Makanan Mudah dari Skillet Anda, Cooker Slow, Stockpot, dan Lebih oleh Editor Martha Stewart Living, $ 16, Amazon

Dengan hormat Clarkson Potter / Courtesy Potter

Biarkan ia ke editor oleh Martha Stewart Hidup untuk membuat kedua-dua masakan dan membersihkan angin. Koleksi satu-periuk mereka adalah apa-apa tetapi satu nota. Pasti ada panggang yang lazat, tetapi buku itu juga mempunyai risotto yang dipanggang, tulang rusuk yang dipasak dengan tekanan dan cookie kue coklat ungu yang dijamin untuk menghidupkan kepala dan membuat air mulut.

5. Cookbook Mom 100: 100 Resipi Setiap Keperluan Ibu dalam Pocket Belakangnya oleh Katie Workman, $ 6, Amazon

Keutamaan Penerbitan Pekerja / Keusahawanan Penerbitan Pekerja

Buku Katie Workman telah menyelamatkan ibu-ibu yang sibuk (dan bapa!) Sejak ia memulakan kerjaya pada tahun 2012. Sebagai orang tua dari dua, Pekerja tidak asing untuk menangani pemakan pemakan atau penjejakan semula jadi yang menarik. Buku beliau juga menawarkan nasihat memasak yang bijak dan praktikal yang anda akan gunakan.

6. Joybook Baker: 100 Resipi Mudah dan Nyaman oleh Joy Wilson, $ 11, Amazon

Dengan hormat dari Hachette Books

Makan malam di malam hari bukanlah semua yang lazat! Sekiranya anda ingin mencuba merawat tanpa rasa hairan, berikanlah kepada blogger Sweet Candy yang berkhasiat. Fikirkan kek coklat lava enam ramuan dan mousse coklat putih yang tidak dapat dinafikan yang mudah dibuat.

7. Everyday Italian: 125 Simple, Delicious Recipes by Giada de Laurentiis, $ 20, Amazon

Dengan hormat Clarkson Potter / Courtesy Potter

Dengan menggunakan bahan-bahan yang mudah dicari, cookbook chef yang sangat pertama kali menyediakan halaman resipi resipi Itali yang rendah pada kekecohan, tetapi rasa yang tinggi.

8. Makan Malam: Mengubah Permainan oleh Melissa Clark, $ 24, Amazon

Dengan hormat Clarkson Potter / Courtesy Potter

Bosan beralih kepada pasta goreng yang sama-sama atau pasta lima ramuan? Masukkan Melissa Clark, yang menghidupkan kehidupan baru ke dalam staple makan malam seperti burger, ayam periuk lembu, daging babi dan banyak lagi – tanpa bergantung pada teknik rumit atau ramuan yang sukar ditemui.

9. Nigella Express: 130 Resipi untuk Makanan yang Baik, Cepat oleh Nigella Lawson, $ 24, Amazon

Sekiranya kelajuan adalah bahagian penting dalam rutin waktu petang anda, dapatkan penjual terbaik ini, yang dipenuhi pintasan berguna yang akan mengurangkan masa anda di dapur, bukan kualiti makanan anda.

10. Hari Semulajadi Super Semula: Resipi yang Disukai dari Dapur Makanan Semulajadi saya oleh Heidi Swanson, $ 11, Amazon

Dengan sepuluh Sepuluh Kelajuan

Makan sihat tidak perlu menakutkan. Penulis yang ditunjuk oleh James Heidi Swanson menawarkan nasihat mengenai memasukkan superfood ke dalam rutin harian anda dengan cara yang turun-ke-bumi dan didekati.

11. Keepers: Dua Home Cooks Kongsi Resipi Weeknight Mereka yang Mencuba dan Benar dan Rahsia untuk Kebahagiaan di Dapur oleh Kathy Brennan dan Caroline Champion, $ 15, Amazon

Penyediaan makanan yang dibuat mudah adalah matlamat di belakang penjaga buku masakan ini dari bekas Saveur pengarang Kathy Brennan dan Caroline Champion. Ia dibungkus dengan resipi yang dijamin menjadi kegemaran hari minggu baru, seperti Bolognese kalkun lemony dan kari ayam kelapa.

Ingin melihat lebih banyak buku masakan yang menakjubkan? Semak 13 kegemaran kami untuk makanan sihat.