Taco Bell melancarkan cip tortilla berdasarkan sos panas ‘Api’ dan ‘Ringan’

Peminat Taco Bell, adakah anda bersedia untuk dipecat?

Panas pada tumit mereka, baik, panas, nacho goreng yang mengambil negara dengan ribut, Taco Bell melepaskan gabungan makanan ringan baru – dan anda tidak perlu pergi ke restoran untuk mendapatkannya.

Ini Mei, rantaian makanan segera membebaskan garisan citar tortilla berperisa yang boleh didapati di kedai runcit di seluruh negara.

View this post on Instagram

I’m seeing a pattern here.

A post shared by Taco Bell (@tacobell) on

Cip yang juga boleh didapati di kedai serbaneka, akan dijual dalam tiga perisa, dua di antaranya (“Api” dan “Lembut”) berdasarkan paket sos panas yang kini terdapat di rantai.

Cip Mild ditanam dengan perisa dari tiga jenis lada cili dan jintan, manakala api akan membawa panas dengan petunjuk jalapeño, lada cili dan paprika. Bagi mereka yang memilih cip tortilla tanpa sebarang tambahan, Taco Bell juga mengeluarkan cip “Classic” yang hanya akan dilemparkan ke garam, seperti cip tortilla gaya tradisional dan restoran.

Ini bukan kali pertama masuk ke lorong runcit untuk Taco Bell, yang telah menjual barang berjenama seperti kacang, taco shell dan sos panas botol melalui perkongsian dengan Kraft. Walau bagaimanapun, cip baru ini bukan sebahagian daripada perkongsian Kraft.

Tonton Hoda Kotb dan Jenna Bush Hager cuba (pedas!) Taco Bell fries

Januari.26.201801:22

“Pelancaran garisan pertama kami cip paket yang diilhami paket memberikan peminat kami cara baru untuk mendapatkan rasa Taco Bell,” kata Marisa Thalberg, ketua pegawai ketua Taco Bell. “Pakej sos kami adalah salah satu daripada aspek paling unik jenama dan merupakan pilihan semulajadi untuk kedua-dua rasa dan pembungkusan cip tortilla kami.”

Ini kerepek spiced mungkin kelihatan seperti mereka keluar untuk mendapatkan Doritos (boleh dikatakan citar tortilla berperisa yang paling popular di dunia). Tetapi Taco Bell dan Doritos telah menikmati perkongsian unik yang lazat selama ini, seperti yang dibuktikan oleh Doritos Locos Taco yang sangat popular. Adakah taco sekarang dibuat dengan cip tortilla Taco Bell? Hanya masa akan menentukan.

Walau apa pun, internet sudah cukup dipam mengenai pembebasan baru:

Taco Bell telah mempunyai tahun yang cukup menarik, dari Quesadillas yang sangat manis dengan Kit-Kat yang dipenuhi dengan perkakas pakaiannya dengan Forever 21.

Dan sementara peluncuran cip berperisa mungkin tidak seperti gatal-gatal seperti gula-gula tortilla, peminat Taco Bell yang paling mengabdikannya sekarang dapat memuaskan keinginan untuk sos panas sekitar jam.