Sunny Anderson bertindak balas terhadap serangan komersial Parti City ‘bebas gluten’

Rangkaian Makanan bintang Sunny Anderson mahu peminat tahu bahawa dia tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan penciptaan komersil Parti City yang kontroversial yang menimbulkan keseronokan pada orang yang mempunyai sensitiviti gluten.

Pada hari Isnin, rantaian bekalan parti itu menarik iklan bertema Super Bowl – yang menampilkan dua wanita bercakap di atas meja yang dihiasi dengan stadium makanan ringan kembung Anderson dan meminta maaf kerana mempunyai salah seorang wanita memanggil orang yang bebas gluten “kasar”.

Walaupun Parti Kota mengeluarkan kenyataan memberi jaminan kepada penonton bahawa Anderson “tidak terlibat dalam penciptaan komersil ini dengan cara apapun,” bintang “Memasak untuk Real” mengambil Twitter pada hari Selasa untuk menangani kontroversi itu sendiri.

“Bayangkan ada kontrak, maka ia akan dilanggar sehingga membuat anda kelihatan buruk, mereka memohon maaf dan pastikan orang tahu ia bukan anda, maka tidak ada yang peduli dan orang masih gila pada anda. impian dan kadang-kadang ada jalan sekejap.G GUESS APA YANG MASIH MELAKUKAN, “Anderson tweeted.

Chef terkenal tweeted mesej peminat menunjukkan bahawa Anderson sebelum ini telah berkongsi dengan peminat bahawa dia menderita kolitis ulseratif.

“Saya tahu anda adalah orang yang TERBAIK yang akan menyinggung perasaan orang dengan alergi makanan,” kata peminat.

Anderson juga mendaftar dengan peminat Instagramnya, memberitahu mereka bahawa dia telah mengendalikan kontroversi “Olivia Paus-gaya” dan kini “bersedia untuk memasak.”

Laman media sosial Parti Kota dibanjiri dengan aduan selepas komersial kontroversial disiarkan. Iklan tersebut menampilkan dua orang kawan yang melihat jadual pilihan snek mereka dan kemudian ke bangku tunggal yang memaparkan persembahan berasingan.

“Mereka adalah beberapa pilihan bebas gluten,” kata seorang wanita.

“Adakah kita tahu orang seperti itu?” kawannya bertanya.

“Tina,” jawab wanita pertama.

“Oh, kotor, yeah,” sahabatnya menjawab.

Permintaan maaf pihak Parti, yang Anderson berkongsi pada Instagram malam Isnin, membaca sebahagian, “Parti Kota menghargai para pelanggannya di atas segalanya, dan kami mengambil maklum balas anda dengan sangat serius. Kami menyedari bahawa kami membuat kesilapan dalam penghakiman dengan menjalankan komersial Big Game baru-baru ini , yang tidak sensitif kepada orang yang mengalami alahan makanan. “

Syarikat itu meyakinkan para penonton bahawa ia telah menarik iklan dari laman webnya dan semua saluran, dan bersumpah untuk membuat sumbangan untuk menyokong penyelidikan penyakit seliak. Mereka yang menderita gangguan autoimun mesti mengelakkan gluten kerana ia akan merosakkan usus kecil mereka.

Dog gluten-sniff membantu kanak-kanak yang menderita penyakit Celiac

Jun.19.201703:13