Starbucks melancarkan frappuccino dan smoothie botol tanpa susu pertama

Starbucks baru saja mengumumkan sekumpulan pilihan minuman botol baru dan sementara mereka tidak akan tersedia untuk beberapa bulan, mereka yang ingin memotong susu dan krim daripada minuman pagi mereka akan terkejut dengan penambahan baru.

Frappuccino botol klasik dari rangkaian kopi, yang telah tersedia selama beberapa tahun, akan tersedia dalam pelbagai jenis yang dibuat dengan tandatangan Almondmilk – satu alternatif susu bukan tenunan yang dibuat dengan badam, air, gula dan pelbagai agen penebalan.

Hakim Starbucks

Minuman Kopi Pinggan Kopi Frappuccino Starbucks dengan Almondmilk akan disediakan di kedua-dua vanila dan mocha rasa. Rantaian kopi mengatakan bahawa minuman baru akan melanda kedai runcit pada Mei 2018.

Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa walaupun minuman ini menggunakan susu kacang almond bukan susu daripada susu lembu, mereka tidak dilabelkan sebagai bebas tenusu atau vegan. Jadi sementara minuman ini mungkin pilihan yang lebih baik jika anda sensitif terhadap tenusu, mereka bukan pilihan ideal untuk orang yang mengalami alergi tenusu atau intoleransi. Tetapi versi Almondmilk rasa klasik mengandungi 35 peratus kalori yang lebih sedikit daripada rakan-rakan tradisional mereka yang dibuat dengan susu tenusu.

Seterusnya Mei, Starbucks juga memulakan dua kali Smoothies Kopi Doubleshot baru. Mereka juga dibuat dengan Almondmilk rantaian, serta buah-buahan sebenar (pisang, khusus) dan kopi. Rempah-rempah ini boleh didapati di kedua Coklat Chocolate Banana dan Vanilla Honey Banana Perisa, membuktikan sekali dan untuk semua coklat untuk sarapan pagi adalah benar-benar boleh diterima.

Hakim Starbucks

Sejak Starbucks telah menawarkan Almondmilk di kopi selama lebih kurang setahun, masuk akalnya produk itu akan masuk ke dalam minuman botol syarikat. Selain susu yang dibuat dengan badam, Starbucks juga menawarkan soymilk dan santan sebagai alternatif tenusu untuk semua latte dan minuman.

Itu bukan satu-satunya berita pelepasan pada ketuk untuk Starbucks.

Pada bulan Februari, rantaian kopi juga melancarkan satu minuman serba baru dalam kedua-dua Vanilla & Fig dan Unsweetened Black. Bahawa rasa vanila berbunyi seperti memperlakukan yang sempurna dan penuh semangat untuk dinikmati sebelum Hari Valentine.