Simpan diri anda dari kopi pejabat yang buruk dengan akhbar Perancis yang mesra meja

Saya akan mengakui saya sering berasa seperti sombong apabila saya membuat kopi saya sendiri di pejabat. Apabila saya mencungkil beg kopi tanah Peru yang organik dari ko-op makanan tempatan saya, saya dapat merasakan turtleneck saya yang merayap di leher saya dan hidung saya miring pernah sedikit lebih tinggi ke udara.

Tetapi hey, itu bukan kesalahan saya! Kopi di pejabat sangat buruk, hampir tidak dapat dinafikan! Saya tidak tahan dengan air bakar yang terbakar dari mesin yang juga berfungsi dengan coklat panas tepung … dan saya tahu saya bukan satu-satunya di luar sana. Jadi saya turun ke dalam gaya hidup tabu kegilaan pejabat dan saya menjadi lelaki itu dengan akhbar Perancis.

Bonjour french press on Nick's desk
Akhbar Bonjour Perancis yang lucu siap untuk pergi ke meja Nick!

Setiap kali orang baru berjalan di meja saya, mereka biasanya terkejut melihat akhbar Perancis yang paling sedikit yang pernah mereka lihat. Yang saya khususkan ialah versi plastik akhbar satu-cup dari Bonjour. Saya telah mendapat segala-galanya dari “Oh tuhan saya, itu sangat comel!” Kepada “Oh, anda lelaki itu.” Tetapi pada akhirnya, saya biasanya menawarkan mereka beberapa kopi dan pelawat meja itu akan mengakui ia adalah pelaburan yang cukup baik.

Jadi, bukan sahaja akhbar Perancis yang mesra dan mesra meja membuat kopi yang hebat, ia juga boleh membawa kepada hubungan yang baik dengan rakan-rakan sezaman, memberi anda sesuatu untuk duduk, berehat dan bercakap tentang … seperti betapa buruknya kopi pejabat!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Bonjour Unbreakable Plastic French Press, $ 18 (biasanya $ 30), Amazon

Bonjour Plastic French Press

Saya pernah mempunyai versi kaca Bonjour yang lebih tinggi, sehingga separuh saya mengambilnya untuk bekerja dan memecahkannya. Jadi lelaki kecil ini adalah pengganti sementara saya sehingga teki baru masuk. Tetapi versi ini sebenarnya agak tahan lama! Saya pernah turun sekali dan ketawa pada panik awal saya ketika ia hanya semacam bounce back up (kerana ia terbuat dari plastik).

Ia mudah dan ekonomis untuk digunakan, bertentangan dengan kepercayaan yang dipegang popular bahawa kopi akhbar Perancis adalah beberapa tugas yang menakutkan bahawa hanya mereka yang mandi dalam air berlian dapat mengalami. Kadang-kadang di rumah, saya dapati bahawa membuat kopi dengan akhbar Perancis lebih mudah daripada menggunakan mesin tradisional – dan ia juga lebih enak!

Rasanya lebih kaya dan seluruh pengalamannya lebih aromatik. Membuat kopi dengan cara ini mengekstrak lebih banyak rasa dari kacang-kacangan, memberikan anda lebih sedikit bang untuk wang anda. Saya tidak pernah fikir bahawa Folgers boleh merasai gourmet dengan nisbah air ke kopi yang betul – tetapi dalam akhbar Perancis, ia tidak! Dan penapis kopi cenderung menjebak banyak barang yang baik, yang menjadikan kopi pers Perancis begitu kaya dan indah.

Laporan Pengguna mengatakan pembuat kopi teratas adalah…

01.01.201704:02

Jadi, jika anda bosan dengan minuman Keurig yang biasa, ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan secawan kopi dan sekumpulan kawan-kawan pejabat baru. Dan siapa yang tahu, mungkin anda akan mendapat promosi apabila bos anda menyedari betapa canggihnya anda.

Untuk lebih banyak pembuat kopi saiz cawan, di sini adalah pembuat kopi yang lebih mesra dengan meja di Amazon.

Bodum BRAZIL Pembuat Kopi Tekan Perancis, $ 20 (biasanya $ 22), Amazon

BOdum french press in red

Hampir sama dengan pembuat kopi Bonjour, akhbar Bodum Perancis ini hanya $ 20 dan mempunyai 3,000 ulasan positif di Amazon. Ia datang dalam warna hijau, merah dan hitam, sangat mudah digunakan dan membuat kopi hanya dalam masa empat minit.

SterlingPro 8 Cup Coffee Maker, $ 24, Amazon

Perancis Press best seller

Akhbar Perancis ini mempunyai lebih dari 6,000 ulasan di Amazon dan merupakan penjual terbaik # 1 di laman web ini. Pengguna suka kerana kaca itu tahan panas dan ia juga boleh digunakan untuk minuman teh!

Chemex Classic Series Glass Maker Kopi, $ 43, Amazon

Chemex coffee maker

Brewers Chemex telah mengembangkan agak kultus berikut untuk reka bentuk yang anggun dan rasa mencurahkan kopi yang hebat. Seorang pengulas Amazon berkata, “Saya telah melalui banyak pembuat kopi, dan membenci mereka sehingga kini isu terbesar saya sentiasa dibersihkan! Saya akan meninggalkan tempat kopi, terlalu malas untuk membersihkannya kemudian, mendapatkan acuan yang semakin meningkat di dalam takungan pembuat kopi, dan seterusnya.

“Chemex menyelesaikan semua masalah ini dan membuat cawan kopi yang menakjubkan. Membuat kopi mengambil masa yang lebih lama, kerana pada dasarnya anda perlu menghabiskan kira-kira 5 minit atau jadi menonton dan menuangkan … bagaimanapun, itu menyeronokkan untuk dilakukan! Saya benar-benar menanti-nantikan tugas itu. “

Untuk sesuatu yang lebih murah, Bodum sebenarnya menjual tuangkan kopi yang mempunyai penapis kekal dan hanya $ 20.

Secura Stainless Steel French Press, $ 25, Amazon

Tahan karat steel french press

Dijamin untuk bertahan lama, pembuat kopi keluli tahan karat ini mempunyai penarafan 5-bintang di Amazon dan lebih daripada 3,300 ulasan positif! Ia mesin basuh pinggan mangkuk selamat dan dilengkapi dengan pemegang sentuhan sejuk untuk kegunaan mudah.