Shake Shack melancarkan Burger Roker, dan ia menakjubkan

Mahu mendapatkan rasa Al di leher anda di dalam hutan? Kini anda boleh – dalam bentuk burger!

Al Roker mencipta ‘Burger Roker’ dengan Shake Shack – untuk tujuan yang hebat

Ogos.22.201604:55

Al Roker bekerjasama dengan Shake Shack kultus kegemaran untuk mencipta burger tandatangan, yang dikenali sebagai Burger Roker. Itu burger Angus yang semulajadi di atas dengan Niman Ranch BBQ menarik daging babi, keju Amerika ganda, mayo merah dan jeruk. Ia adalah pilihan yang sempurna, terutama dengan mengingatkan mayo merah, yang mempunyai espresso, maple dan cuka.

Shake Shack's Roker Burger
Evan Sung

Sama seperti Al, ia pasti satu punca rasa yang akan membuat anda bangun!

Shake Shack menjual hampir 17,000 Burger Roker, $ 20,000 dibangkitkan

Sep.01.201600:44

Burger akan dijual dengan harga $ 7.49 di semua lokasi Shake Shack di seluruh AS (kecuali restoran di lapangan terbang dan stadium JFK New York). Untuk mengatasinya, $ 1 dari setiap Burger Roker akan menyokong No Kid Hungry dalam usahanya untuk mengakhiri kelaparan kanak-kanak di Amerika – kerana 1 dari 5 anak tinggal di rumah tangga tanpa akses yang konsisten ke makanan.

Al Roker mendahului Shake Shack ‘Roker Burger’ baru – dan kanak-kanak suka!

Ogos.19.201601:50

“Mencipta burger dengan orang-orang di Shake Shack sangat menarik,” kata Al. “Mencipta burger yang membantu kebuluran kanak-kanak adalah inspirasi.”

Roker Burger poster at Shake Shack
Poster Roker Burger di Shake ShackYael Federbush / HARI INI

Jika anda ingin mendapatkan tangan anda, anda perlu bergerak pantas. Burger itu hanya di menu dari 22 hingga 26 Ogos. Dan apabila anda melakukannya, pastikan anda mengambil gambar dan hantar dengan #RokerBurger – kami akan berkongsi beberapa kegemaran kami!

Kerjasama itu adalah sebahagian daripada siri ORDINYA HARI INI, di mana Al, Matt dan Savannah semua akan membuat produk mereka sendiri untuk memberi manfaat kepada badan amal pilihan mereka.

Natalie Morales (dan penolong kecil) mempromosikan Burger Roker Al di Shack Shack

Ogos.25.201602:42