Selamat datang ke Kelab Makanan TODAY: Kenapa anda perlu menyertai komuniti masakan baru kami

Berita lazat: TODAY Food Club dibuka untuk perniagaan!

Nov.09.201501:26

Pernah mempunyai soalan dapur dan tidak tahu di mana untuk mendapatkan bantuan?

Bertemu dengan TODAY Food Club, sebuah komuniti masakan baru yang akan menghubungkan anda dengan pencinta makanan sesama. Ia adalah tempat untuk dikongsi, bertanya dan menjawab – sama ada anda memerlukan resipi untuk makan malam seterusnya anda atau penyelesaian kepada krisis dapur.

HARI INI Food club logo/banner
HARI INI

Setiap bulan, kami akan melancarkan cabaran berkaitan makanan dan meminta idea anda. Mempunyai resipi keluarga yang ingin anda siarkan? Petua yang bijak untuk menjimatkan wang ke atas runcit? Ini adalah tempat untuk berkongsi! Bukan sahaja anda akan menghantar bersama penyumbang Makanan TODAY, Natalie Morales, Al Roker, Siri Pinter dan Brandi Malloy serta penulis blog terkenal seperti Alejandra Ramos dari Pencuci Mulut dan Jocelyn Delk Adams dari Grandbaby Cakes, anda boleh tampil di TODAY.com, pertunjukan HARI INI, dalam surat berita dan saluran sosial kami.

Pesto arugula pasta, an easy summer recipe from Carson Daly and Siri Pinter
HARI INI: Carson Daly dan Siri Pinter memasak pasta pesto arugula yang mudah, sesuai untuk musim panas. – 16 Julai 2015Samantha Okazaki / TODAY

Anda juga boleh mencari resipi berkongsi dan upvote dari komuniti Kelab Makanan TODAY, tanya dan jawab soalan-soalan dalam Q & A Dapur kami dan akses surat berita eksklusif kami. Kami akan membantu memudahkan memasak dengan pelan makan lima hari dan senarai ping, dihantar mingguan ke peti masuk anda.

Ahli-ahli juga akan menikmati undian eksklusif, tawaran istimewa dan tawaran yang mesti ada. Untuk meniup perkara, kami telah bekerjasama dengan rakan-rakan kami di ZWILLING J.A. Henckels untuk menyampaikan Giveaway Memasak Ultimate. Seorang ahli Kelab Makanan HARI INI yang bertuah akan menang:

  • Perjalanan semua perbelanjaan ke NYC
  • Di belakang tabir akses di segmen memasak HARI INI
  • Alat pemasak dan alat makan bernilai $ 3,000 bernilai ZWILLING J.A. Henckels

Untuk peminat di atas plaza, kami meraikan dengan SPATulas Komen Makanan SPESIAL KHUSUS Dapatkan It Right.

Ambil tempat duduk di meja kami dan menggali di dalamnya-kami tidak sabar untuk mendengar daripada anda! Sertai Kelab Makanan TODAY dan masukkan undian di sini dan mula menjelajah komuniti di sini.