Sekarang anda boleh makan Kuki Pengakap Girl dalam bentuk yogurt

Seperti mana-mana kekasih kuki Girl Scout akan memberitahu anda, satu musim kotak-kotak kecil yang ketagihan itu tidak pernah cukup untuk memuaskan pembaikan. Nasib baik, Disember ini, kami dapat menikmati rasa tiga kuki Pengakap Girl kegemaran kami … dalam bentuk yogurt.

Bulan ini, Yoplait melepaskan dua versi Whips nya! yogurt, yang mempunyai tekstur seperti mousse, dan satu yogurt gaya asli, dalam pelbagai citarasa cookie Girl Scouts.

Yoplait - Girl Scouts Caramel Coconut
Yoplait

Ini bukan pertama kali Pengakap Girl di Amerika Syarikat telah bekerjasama dengan jenama lain untuk berkongsi profil rasa ketagihannya dengan bentuk makanan lain. Tahun lepas, Pillsbury mengeluarkan campuran bakteria yang diilhamkan oleh bungkus dan General Mills (yang memiliki Yoplait) yang mengeluarkan edaran bijirin Girl Scout edisi terhad. Namun, yogurt baru tidak akan menjadi perkara edisi terhad. Mulai sekarang, anda akan dapat memakan kuki Girl Scout anda dengan sudu untuk setiap sarapan pagi.

The Whips! Versi yogurt termasuk Kucing Mutiara dan Coklat Mentega Kacang – rasa kita semua tahu sama ada Tagalong atau Peanut Butter Patties – dan yogurt gaya asli akan berperisa kelapa Caramel (Samoas, adakah anda?). Perisa tidak mengandungi sirap jagung fruktosa atau gluten tinggi dan dibuat dengan budaya hidup dan aktif.

Yoplait - Thin Mints
Yoplait

The Whips! Perisa akan dijual dalam cawan 4 ounce, sementara yogurt gaya kelapa karamel akan dijual dalam cawan 6 ounce. Setiap rasa akan membuatkan anda kembali 160 kalori berkhidmat, mempunyai 3 atau 4 gram lemak, dan antara 20 hingga 22 gram gula.

Jika ini semua terdengar agak biasa, ia adalah: Yoplait melancarkan permaidani karamel-kelapa yogurt edisi terhad pada tahun 2015, tetapi ia bukan jenama Pramuka Gadis (walaupun beberapa penikmat yang menemui aroma yang sama).

Bolehkah kuki yang diilhamkan oleh S’mores 2016 untuk mendapatkan rawatan yogurt? Hanya masa, dan sudu menunggu awam, akan memberitahu.