Sedia untuk kembalinya Pas Pasta Olive Garden? Inilah kisah di balik keganasan

Adakah anda bersedia untuk pesta semua-anda-boleh-makan lasagna, sup, salad, fettuccine dan, sudah tentu, breadsticks?

Olive Garden berharap anda lapar (seperti benar-benar, benar-benar lapar) kerana promosi pasta rantaian Never Ending Pasta Pass akan kembali – dan tahun ini, perjanjian itu akan menjadi lebih besar dari sebelumnya.

Pasta Pass Olive Garden mempunyai pengguna media sosial yang mempersiapkan untuk pertunjukan

Ogos.23.201802:05

Restoran – yang menawarkan sup tanpa limau, salad dan roti kepada tetamu makan setiap hari sejak dibuka – tidak boleh berhenti memasak twists baru pada tawaran yang lazat. Sudah tentu, promosi Pasta Pass tidak hanya memenuhi perut dengan karbohidrat yang selesa selama empat tahun yang lalu, ia menjadi sensasi di dunia makanan dan cukup menetapkan standard emas untuk aksi pemasaran virus.

Berikut adalah pandang belakang pandemonium pasta.

1995

Olive Garden mula-mula membuka pintu pada tahun 1982 tetapi ia mengambil rantaian selama satu dekad untuk mula menawarkan promosi “Never Ending Pasta Bowl” yang pertama. Pada tahun 1995, rantaian itu mengambil karbo-loading ke tahap baru dengan menawarkan hidangan tanpa had pasta, sos dan topping dalam satu lawatan selama $ 6.95.

Zaitun Garden, Pasta pass is back and bigger than ever!
AP

Rantaian pasta masih menawarkan kesepakatan Bowl Pasta Tidak Berakhir untuk mereka yang tidak dapat menjaringkan pas multi minggu. Tahun ini, tawaran ini berlangsung dari 24 September hingga 18 Nov. Semua tetamu boleh menikmati hidangan tanpa kombinasi gabungan pasta kegemaran mereka, bermula dari $ 10.99.

2014

Hanya empat tahun yang lalu, rantaian itu benar-benar menendang benda ke gear tinggi. Olive Garden mengubah lawatan tunggal Pasta Jangan sekali-kali Memulai ke dalam hubungan cinta tujuh minggu dengan makanan Itali Amerika.

Seribu peminat terbesar Olive Garden membeli “pas musim” untuk melawat restoran seberapa banyak kali yang mereka kehendaki selama 49 hari, menikmati hidangan pasta tanpa had untuk satu kos $ 100.

Permintaan untuk pas keluaran terhad sangat besar sehingga ia terhempas di tapak dua kali sebelum menjual dalam masa 45 minit. Berjuta-juta peminat Olive Garden yang kecewa dengan peluang lulus, sementara orang lain, seperti Pastor Alan Martin dari North Carolina, bersumpah untuk makan pasta setiap hari, dua kali sehari, untuk memanfaatkan sepenuhnya tawaran itu.

2015

Setahun kemudian, rantaian ini menawarkan sebanyak 2,000 Pas Pasta Tidak Berakhir … yang segera dijual dalam masa kurang dari satu saat.

Pelanggan yang tidak mendapat lulus kali ini diarahkan kepada pautan yang menawarkan 10 peratus daripada hidangan orang dewasa di Olive Garden – tetapi ramai di seluruh media sosial tersebar dengan kejutan dengan seberapa cepat pas yang seakan menguap.

2016

Dua tahun yang lalu, Olive Garden mendapat super serius dengan aksi besar dan menjual 21,000 pasang kepada peminat yang bersemangat. Walaupun dalam lima angka, bagaimanapun, pas yang didambakan telah hilang dalam beberapa saat dalam talian. Di eBay, ramai orang berusaha untuk mendapatkan wang tunai mereka dengan menyenaraikan Pas Pasta untuk ganda, tiga atau bahkan 10 kali nilai asal mereka.

2017

Olive Garden menyebarkan cinta tidak pernah berakhir Pasta Pass bahkan lebih, menjual 22,000 Pass Pasta.

Sedang beberapa fanatik Zaitun Taman masih ada kehilangan perjanjian:

Lain-lain yang menggunakan sepenuhnya gaya hidup Pasta Pass:

Dan untuk pertama kalinya, di samping pas standard, 50 orang superfilia terlibat dalam “Passport Pasta ke Itali” yang pertama sekali. Peningkatan yang memanjakan memaparkan perjalanan sepanjang minggu ke seluruh Itali (modal pasta dunia, tentu saja) untuk pemegang pas dan satu kawan. Perjalanan itu adalah tambahan kepada semua manfaat Pasta Pass asli.

Tahun ini…

Olive Garden memberitahu TODAY Food bahawa ia merancang untuk menjual 23,000 Pass Pasta, sebagai penghormatan pada ulang tahun ke-23 Bowl Pasta Tak Pernah Berakhir yang pertama.

Lulus ini membolehkan akses kepada lapan minggu dari Bowl Never Ending Pasta, dengan hidangan yang tidak terhad untuk semua kombinasi pasta, sos dan topping, untuk hanya $ 100.

Sudah tentu, ia tidak akan terlalu menarik jika rantaian itu tidak membuang sesuatu yang sangat luar biasa ke dalam campuran. Sebagai tambahan kepada Pass Standard yang panjang, Olive Garden akan menawarkan 1,000 Pass Pasta Tahunan untuk pertama kalinya. Pas khas ini memberi faedah Pas Pass biasa kepada pengunjung bertuah selama 52 minggu penuh. Pas tahunan dijual pada masa yang sama dengan pas tetap dan kos $ 300. Itu kurang dari $ 1 sehari untuk pasta tanpa had, sepanjang tahun.

Bersiap sedia, dapatkan dan pergi ke www.PastaPass.com pada hari Khamis, 23 Ogos pada 2 p.m. ET untuk peluang untuk membeli salah satu pas yang sangat diingini ini.

Willie Geist memaparkan Pas Pasta Olive Garden, ‘adalah iri hati semua

19.1.201501:45

Artikel ini telah dikemaskini pada 21 Ogos 2018 dengan harga Bowl Pasta Tidak Berakhir dalam tahun 1995.