Saudara-saudara Wahlberg bersatu semula di Boston untuk meraikan trak makanan Wahlburgers baru mereka

Ketika datang ke makanan, saudara-saudara Wahlberg benar-benar di atas gulung.

Pada hari Khamis, pasukan di belakang rantaian makanan cepat saji Wahlburgers – saudara-saudara Donnie, Paul dan Bob, bersama dengan ibu mereka, Alma – melancarkan trak makanan baru di kejiranan Boston lama mereka di Dorchester, Massachusetts.

Walaupun dia tidak dapat berada di sana secara peribadi, Mark Wahlberg juga menghadapi FaceTimed untuk majlis pemotongan reben.

Ahli of the Wahlberg family cut the ribbon at their hometown food truck.
Ahli keluarga Wahlberg memotong reben di trak makanan kampung mereka.Wahlburger

“Kami sangat teruja bahawa selepas enam tahun dengan jenama itu semua datang bulatan penuh,” Ketua Pegawai Eksekutif Wahlburgers Rick Vanzura memberitahu TODAY Food. “Dorchester telah bertahun-tahun dalam kerja-kerja yang mempunyai tempat yang betul, kami sangat teruja … Itulah sebabnya banyak keluarga keluar untuk menyokong, ia adalah masalah besar bagi kita semua.”

Sebagai tambahan kepada pemotongan pita dan mengenali pelanggan mereka, Wahlbergs memberi 100 peminat makan tengah hari percuma untuk makan siang.

Paul Wahlberg kemudian memanggang burger $ 5 untuk para hadirin yang tiba selepas makanan percuma telah hilang.

Paul Wahlberg serves customers from Boston food truck.
Paul Wahlberg menghidangkan pelanggan dari trak makanan Boston.Wahlburger

Di media sosial, pelawat memuji Wahlbergs kerana membuang trak makanan yang hebat-mengumumkan pesta.

Satu instagramer menulis: “Adalah suatu acara yang hebat! Terima kasih kerana menjaga kami. Teruja untuk kembali apabila restoran dibuka!”

Seorang lagi berkomentar: “Soooo baik untuk melihat ibu anda di sana. Apa warisan.”

Satu tweeter berkata acara itu terasa seperti di rumah.

Dan nampaknya Donnie berasa sama.

Sejak Donnie, Mark dan Paul Wahlberg memulakan burger pertama mereka pada 2014, mereka telah membuka 24 restoran, melancarkan rancangan TV realiti dan kini mempunyai dua trak makanan yang beroperasi di Philadelphia dan Boston. Pada akhir 2018, syarikat itu merancang untuk memulakan operasi trak makanan di Palo Alto, California, dan membuka sehingga 15 restoran baru, termasuk satu di Dorchester.

Wahlburgers has a food truck!
Wahlburgers mempunyai trak makanan!Wahlburger

Bagi mereka yang menginginkan burger di kawasan New England (atau hanya potensi penglihatan saudara lelaki Wahlberg), acara utama pertama trak makanan akan di Harpoon Brewery 2018 HarpoonFest di Boston pada 18 dan 19 Mei.

“Trak ini akan bergerak ke seluruh New England,” kata Venzura. “Mark khususnya mahu trak itu boleh didapati pada acara-acara yang berbeza. Saya fikir anda akan melihat trak itu pergi agak sedikit.”