Saucer mencelupkan McDonald yang dikasihi McDonald akan kembali

Tidak semestinya kita dapat mengucapkan terima kasih kepada kartun untuk kejatuhan kehidupan sebenar.

Tetapi ia kelihatan seperti peminat McNuggets tidak lama lagi akan dapat mengucapkan terima kasih kepada Cartoon Network “Rick and Morty” untuk kembalinya sos mencelupkan yang tercinta.

Ayam Nugget Happy Meal
Ayam Nugget Happy MealSteve Parsons / PA melalui AP

McDonald’s baru-baru ini mengumumkan bahawa sos mencelupkan Szechuan yang dipetik dengan penuh rasa sayang, namun akhirnya akan kembali untuk memilih lokasi restoran, untuk satu hari sahaja, pada 7 Oktober – dan itu semua disebabkan oleh episod “Rick and Morty,” ditambah tuntutan daripada peminat merentas media sosial.

“Itulah lelaki bersenjata saya. Saya tidak didorong oleh pembunuhan keluarga saya yang mati Morty yang palsu! Saya dipandu dengan mencari itu, McNugget Sauce, “kata Rick dalam episod kartun yang disiarkan sepanjang musim panas.

“Saya mahu Mulan McNugget Sauce, Morty. Itulah arc siri saya Morty! Jika ia mengambil masa sembilan musim, saya mahu McNugget mencubit Szechuan Sauce, Morty! “

McDonald menjawab dengan membayangkan bahawa ada kemungkinan ia sebenarnya akan berlaku, walaupun tweeting bahawa ia mempunyai tiga gelen saus untuk memberikan kepada peminat bertuah.

Permintaan “Rick and Morty” membawa kepada kempen dalam talian yang besar untuk membawa sos – campuran bawang putih, lada cili dan lada Szechuan – kembali ke hari ini. Sekarang, ia kelihatan seperti kempen sebenarnya berjaya, walaupun buat masa ini.

Pengumuman itu sebenarnya dibuat kerana rantaian itu memulakan kerjayanya baru Tender Buttermilk Crispy jadi ia agak hilang dalam penggemar.

Ingin menjaringkan beberapa sos hujung minggu ini? Szechuan Sauce ditawarkan di lokasi Golden Arches dari pantai ke pantai. Senarai penuh lokasi peserta McDonald boleh didapati di www.buttermilkcrispytenders.com – masukkan kod zip anda untuk mencari restoran yang paling dekat dengan anda!

Sos asli dilancarkan sebagai sebahagian daripada kempen mempromosikan Disney “Mulan” pada tahun 1998, tetapi kali ini, sos itu dibawa kembali untuk membantu mempromosikan tender daging putih yang baru.

Satu versi cerita ini pada asalnya diterbitkan pada 2 Oktober 2017.

Loading...