Runcit sasaran semakin murah di tengah persaingan yang semakin meningkat

Pada hari Jumaat, Target mengumumkan bahawa mereka memotong harga pada “ribuan item” storewide tetapi dalam pertempuran semasa antara peruncit yang berjuang untuk belanjawan runcit anda, bagaimana harga ini benar-benar membandingkan?

Sasaran mengatakan pemotongan harga akan menjejaskan pelbagai barangan runcit, dari formula bijirin dan bayi, kepada peralatan mandian seperti pisau cukur dan tisu mandi. Pengumuman ini datang hanya selepas peruncit dalam talian Amazon mula memotong harga barangan runcit … di kedai Whole Foods yang baru-baru ini di seluruh negara.

Hack Kedai Runcit

Jul.09.201700:46

“Kami mahu tetamu kami berasa rasa puas setiap kali mereka berada di Target,” kata Mark Tritton, ketua pegawai dagang Sasaran, kata kenyataan. “Sebahagian daripada itu menghilangkan ramalan untuk memastikan mereka berasa yakin mereka mendapat harga yang sangat baik setiap hari.”

Jadi, bagaimanakah harga benar-benar dibandingkan? ‘

Nah, harapkan untuk membayar $ 163 untuk 6 pek hanya lebih dari 23 oz. setiap formula bayi Similac Advance di Target, dan $ 27 untuk unit tunggal produk yang sama di Amazon – jika anda berbilang sebanyak enam untuk mendapatkan kuantiti yang sama, ia akan berjalan $ 162. Tutup, tetapi Amazon menang. Sasaran juga menjadi lebih mahal untuk pencukur wanita, dengan Schick Hydro Silk TrimStyle pada $ 14 di Target, tetapi $ 13.27 di Amazon.

Bagi tisu mandi, pek pek mega 9 pek Charmin adalah $ 25 di Amazon, dan produk Charmin setanding berjalan $ 10 di Target, yang memenangi produk itu dengan satu batu.

Tetapi bagaimana pula dengan asas-asas seperti bijirin? Honey Nut Cheerios adalah $ 4.29 di Amazon, tetapi $ 4 di Sasaran, dan beg Doritos adalah $ 3 di Target, tetapi $ 4.29 untuk beg saiz yang sama di Amazon. Sasaran menang lagi. Walau bagaimanapun, tidak benar untuk botol Peter Pan Creamy Peanut Butter, iaitu $ 5.69 pada Sasaran, tetapi $ 5.28 di Amazon.

Akhirnya, sejauh harga, ia kelihatan menarik antara kedua-dua superstore ini. Sekiranya anda lebih dekat dengan Sasaran dan memerlukan item anda serta-merta, maka ping di Bullseye mungkin cara untuk pergi. Tetapi jika anda mencari kemudahan pilihan penghantaran rumah, Amazon adalah pertaruhan terbaik anda.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa Sasaran boleh didapati di mana-mana manakala AmazonFresh, perkhidmatan penghantaran makanan Amazon, kini hanya tersedia di bandar terpilih.

Juga, untuk menerima produk AmazonFresh, anda perlu menjadi ahli PrimeFresh. Untuk mencapai Target, anda tidak memerlukan keahlian.

Selain menjatuhkan harga pada beribu-ribu item, Sasaran mengatakan ia telah menghapuskan lebih daripada dua pertiga daripada harga yang dikurangkan dan petikan jualannya supaya pers boleh “lebih mudah melihat simpanan”.