Restoran hibrida IHOP-Applebee sebenarnya wujud – inilah yang berfungsi

Mengandung kegembiraan anda, peminat makanan cepat saji.

Sebuah restoran yang merosakkan Applebee dan IHOP dibuka secara rasmi untuk perniagaan – dan mereka menyediakan banyak hidangan paling popular dari kedua-dua tempat.

Di lobi Courtyard Marriott Hotel di pusat bandar Detroit, kedai makan kini ada untuk setiap mimpi pancake-terobsesi, pembuka hati. Sementara syarikat induk rantai, Dine Brands, menutup segelintir restoran di seluruh negara tahun lepas, mereka membuka versi hibrida pertama dua jenama terbesar mereka lewat bulan lalu.

Satu tweeter memotong gabungan itu sebagai hasil daripada “krisis midlife” IHOP, tetapi menurut Eater, keputusan untuk menggabungkan dua-ke-satu datang dari keperluan untuk restoran hotel untuk melayani sarapan.

Sejak Applebee melekat pada makan tengah hari, makanan pembuka makan dan makan malam, seorang francais tempatan (TEAM Schostak Family Restaurants) membangunkan ruang yang merupakan gabungan dua rantai kasual cepat – dan kini ia menggegarkannya pada kedua-dua menu.

Artis Flapjack menggambarkan sauh TODAY – dalam penkek

Nov.27.201302:04

Ruang yang hampir 12,000 kaki persegi dipecah ke dalam Bar Kopi oleh IHOP, yang menyajikan pelbagai jenis kopi khusus, termasuk kawasan bufet dan tempat duduk di mana tetamu boleh memesan pancake 24/7.

Menu Applebee tersedia dari pukul 11 ​​pagi hingga tengah malam dan termasuk pembuka selera, burger, brews tempatan dan koktel khusus. Tetamu yang menginap di hotel juga mempunyai pilihan untuk menempah kotak-kotak Applebee dan IHOP “to-go”, yang boleh diisi di bar bufet.

Selain minuman keras dan kotak khusus, bahagian terbaik usaha baru ini boleh menjadi nama samaran yang, banyak dalam talian, mempunyai cincin yang jauh lebih baik daripada IHOB yang bertemakan burger bertema terkini IHOP.

IBees untuk makan tengahari, sesiapa sahaja?

Atau mungkin IHOPlebees?

IAppleHopBees terlalu lama.

Tetapi sesetengah berfikir kombinasi rasa mungkin hanya membingungkan.

Rantaian hibrida baru juga mencipta istilah “Roomside To Go,” jadi para tetamu boleh terus memakannya … di hotel.