Resipi sihat kegemaran baru Gula adalah impian kekasih alpukat

Sangat mudah mencintai Ina Garten, sebahagiannya kerana dia membuat segala sesuatu kelihatan sedikit lebih mudah. Sama ada dia menasihati peminat mengenai cara merancang pesta makan malam atau cara membuat ayam goreng sempurna dengan mudah, Ina hanya mempunyai cara membuat kesengsaraan dapur pergi seperti pelukan hangat.

Hidangan panas yang baru di Ina adalah tidak terkecuali. Nyonya rumah dengan yang paling baru-baru ini berkongsi salad musim panas kegemarannya yang baru dan ia adalah barang impian kekasih alpukat!

10 perkara yang anda tidak tahu mengenai Ina Garten

Dis.18.201702:49

Dibuat dengan hanya lima ramuan, resipi salad alpukat dan tomato yang baru adalah segala-galanya yang harus dimasak oleh hidangan musim panas: renyah, berair, segar, tangy dan penyejukan. Rasa lancar salad menyerlahkan rasa lembut dan mentega alpukat matang berkrim. Ia sangat lazat dengan ikan panggang atau ayam dan sangat mudah apabila Ina tidak “berasa seperti menghabiskan banyak masa di dapur panas.”

Disematkan pada Pinterest.

Dia bermula dengan perlahan-lahan melemparkan dedaunan Hass dicincang dengan jus lemon untuk menjadikan asas pakaian berkrim – tetapi tanpa sebarang tenusu. Kemudian datang separuh tomato ceri, bawang merah dadu cantik dan arugula bayi peppery. Minyak zaitun sedikit, garam dan lada adalah sentuhan penamat yang sempurna untuk salad ini yang kelihatan seperti pelangi.

Ini resipi baru pertama yang diturunkan oleh Ina dari buku masakan barunya “Cook Like A Pro,” yang dikeluarkan pada bulan Oktober. Oleh kerana buku itu tidak akan keluar selama beberapa bulan, sangat bagus bahawa dia berkongsi resipi ini sekarang jadi semua peminatnya tidak perlu menunggu sehingga musim panas akan datang.

“Cook Like A Pro” akan mempunyai 85 resipi jenama baru serta banyak tip terbaik Ina untuk chef rumah. Mengikut laman web Ina, dalam buku masakannya yang baru, Ina akan berkongsi rahsia untuk resipi baru yang lazat seperti telur rebus yang dimasak secara perlahan dan raspberry yang dipanggang Alaska, ditambah dengan tips pro untuk menghias kek dan menubuhkan bar. Buku ini bertujuan untuk kedua-dua chef pemula dan maju.

Sementara itu, masih musim panas, jadi buat salad itu kerana sebagai Ina berkata, “Semoga kamu menyukainya seperti yang saya lakukan!”

Ibu Garten’s one-pot brisket daging lembu dan lebih banyak resipi teratas kami

20.20.201802:46