Resipi salad buah-buahan yang hebat (dengan pembungkusan yang hebat juga!)

Melontar bersama salad buah cepat mudah, pasti – tetapi perlu mengambil masa untuk memilih kombo yang sempurna buah-buahan segar, dari buah beri yang kental hingga kiwi dan juga buah bintang. Campurkan kancing zingy dan tiba-tiba, siap sedia sederhana menjadi pencuci mulut untuk diingati.

BERKAITAN: Renyah buah manis ini adalah pencuci mulut yang sihat yang tidak akan membiarkan anda turun

Rahsia fruit salad recipe from Rachel Schultz
Rachel Schultz

1. Salad buah-buahan rahsia: Bahan tersembunyi di dalam salad buah beri yang berair dan beri ini? Campuran puding vanila kering dan segera. Hanya taburkannya ke atas buah dan kacau untuk mendapatkan pungutan tambahan.

Buah salad with lime-mint dressing from Garnish with Lemons
Hiaskan dengan Lemon

2. Salad buah-buahan dengan berpakaian limau-mint: Tenang sejuk dengan tendangan citrusy, berpakaian sederhana berasaskan sirap dalam resipi ini akan memeriahkan apa-apa buah-buahan yang anda pilih untuk digabungkan dalam salad khusus campuran anda.

Buah salad with watermelon-mint dressing from Crackers on the Couch
Crackers on the Couch

3. Salad buah-buahan dengan berpakaian ubi semangka: Tidak ada yang mengatakan cuaca hangat seperti semangka berair dan pudina segar. Bersama-sama, mereka membuat pakaian yang bijak untuk salad buah ini, dibuat dengan plum, pir, epal, strawberi dan oren.

Boozy fruit salad from The Wanderlust Kitchen
The Wanderlust Kitchen

4. Salad buah-buahan: Pergantungan Limoncello pastinya salah satu perkara terbaik yang pernah berlaku kepada salad buah.

Tropika fruit salad with sweet and spicy dressing from Garlic and Zest
Bawang putih dan Zest

5. Salad buah-buahan tropika dengan perasa yang manis dan pedas: Menambah haba dan rempah ke salad buah tropika masuk akal, dan resepi ini kuku dengan berpakaian madu, limau, jalapeno dan halia.

Pedas cantaloupe salad from More Stomach
Lebih perut

6. Salad cantaloupe pedas: Sos ikan dalam salad buah? Lebih baik percaya. Buang dalam beberapa basil, cabai dan kapur, dan anda mempunyai satu persatu yang memberikan dimensi baru ke dalam mangkuk cantaloupe cincang.

Berkilauan fruit salad from Magnolia Days
Magnolia Days
Disematkan pada Pinterest.