Reese baru saja mengumumkan bar gula-gula baru yang hebat

Mendapat permen di fikiran anda hari ini? Ada bar coklat baru yang keluar dari Reese yang kedengarannya manis. Satu-satunya isu adalah bahawa ia tidak akan tersedia untuk trick-or-treaters malam ini kerana ia tidak dilancarkan sehingga Mei depan. Mengeluh.

Reese's just announced an outrageous new candy bar
Reese

Tetapi kita masih boleh mengamalkannya, kan? Produk baru ini dipanggil Bar Reese’s Outrageous – tidak boleh dikelirukan dengan NutRageous yang sudah lama hilang – dan ia penuh dengan mentega kacang krim, dikelilingi oleh karamel dan gula-gula Reese’s Pieces candy dan kemudian dilapisi dengan coklat susu halus, menurut siaran media dari jenama.

Sesetengah trick-or-treaters bertuah di Royal Oak, Michigan, merasakannya semasa acara Halloween tempatan di sini pada Ahad lalu di mana Reese memperkenalkan produk itu dengan 30,000 sampel untuk revelers.

Sedikit cemburu? Begitu juga kita. Jenama memilih bandar untuk acara itu kerana perayaan Halloweennya yang legenda. Selama lebih dari 30 tahun, ia menutup jalan utama untuk trick-or-treat extravaganza tahunan, Spooktacular.

Tetapi masih ada peluang anda akan mendapatkan tangan anda pada sampel sebelum tarikh debutnya. Syarikat itu membayangkan lebih banyak perayaan dan kejutan Reese yang berlaku pada akhir tahun ini dan pada awal tahun 2018.

Apabila bar gula-gula akhirnya memukul rak, ia boleh didapati dalam 1.4-oz. bar standard (SRP $ 1.09), 2.95-oz. Bar bersaiz king (SRP $ 2.09) dan 10.50-oz. beg (SRP $ 3.89).

Produk baru ini hanyalah salah satu daripada banyak yang telah melancarkan baru-baru ini termasuk Reese’s Crunchy Cookie Cups, Reese’s Cream Peanut Butter Creamer dan Krispy Kreme Donuts yang dipenuhi Reese’s Peanut Butter, yang semuanya keluar tahun ini.

Dan jika, pada akhir artikel ini, anda masih keliru tentang bagaimana untuk mengucapkan Reese, di sini anda pergi.

Loading...