Popcorn Cheetos-dusted dengan Cheetos yang renyah datang ke teater filem berhampiran anda

‘Tis musim ini menjadi cheesin’. Cheetos cheesin ‘, tepatnya.

Snek jagung jingga, renyah, segar dan segar kini boleh didapati dalam bentuk popcorn di pilih Regal Cinemas di seluruh negara. Snek yang dihasilkan mungkin sesuatu yang anda impikan sebagai seorang kanak-kanak – atau mungkin selepas menikmati sedikit telur telur di pesta percutian anda.

Cheetos Popcorn akan menampilkan Cheetos popcorn-debu dan rasa Cheetos yang renyah bercampur-campur … dan ia datang dalam bekas 32-auns gergasi.

Cheetos bukanlah orang asing untuk memberi pinjaman kepada makanan ringan yang lain.

Sebelum ini, syarikat itu telah bekerjasama dengan gergasi makanan segera Burger King untuk mencipta Mac N ‘Cheetos, Chuck E. Cheese untuk membuat pizza Cheetos-topped, dan juga menjadi tuan rumah restoran pop-upnya yang sangat popular di New York City.

Walaupun Cheetos popcorn sebelum ini telah diuji di pelbagai lokasi teater, Regal Cinemas adalah rantaian teater filem pertama yang menawarkan makanan ringan ini yang licin di peringkat kebangsaan.

Dan orang dipam.

Walaupun serbuk keju Cheetos bertukar jari oren kami yang terang, kami jelas tidak dapat menjauhkan diri daripada makanan ringan kecil yang segar ini. Tidak ada perkataan lagi tentang berapa banyak popcorn yang akan membuatkan anda kembali, tetapi snek filem hari ini tidak murah, dengan baldi popcorn berlegar di mana-mana dari $ 6 hingga $ 8. Walau bagaimanapun, nampaknya orang sudah bersedia menyerahkan cheddar untuk keju.

Pilih Regal Cinemas di seluruh negara akan mula melepaskan campuran popcorn bermula pada 15 Dis, tetapi beberapa pencinta keju bertuah telah melihat makanan ringan di teater tempatan mereka.