Pizza Hut menjanjikan pizza percuma untuk Amerika jika rekod Super Bowl ini rosak

Berjuta-juta orang bersiap untuk Super Bowl LII, yang sepatutnya menjadi pertarungan yang menarik antara Philadelphia Eagles dan New England Patriots – ditambah dengan pertunjukan separuh akhir yang dilakukan oleh Justin Timberlake. Tetapi untuk pencinta pizza, permainan ini hanya mendapat lebih banyak terima kasih kepada Pizza Hut.

Sekiranya rekod untuk sentuhan terpantas dipecahkan pada hari permainan, anda boleh menjaringkan pizza sederhana, dua topping dari rantai. Dan apa yang anda perlukan ialah telefon pintar untuk mencetak gol.

Pizza Hut

Inilah caranya untuk mendapatkan kesepakatan: mendaftar ke program kesetiaan rantai, Hadiah Ganjaran, sebelum kickoff pada hari Ahad, 4 Feb.

Kemudian tonton untuk melihat jika mana-mana pemain Eagles atau Patriots mengalahkan rekod untuk sentuhan terpantas yang pernah menjaringkan gol semasa permainan Super Bowl (rekod itu kini dipegang oleh Devin Hester, Chicago Bear, yang mendarat selama 14 saat ke dalam Super Bowl XLI pada tahun 2007). Peminat bola sepak, ambil perhatian bahawa ia harus menjadi sasaran, bukan apa-apa jenis markah lain, seperti keselamatan atau tendangan.

Program kesetiaan menandatangani pengguna untuk peringatan e-mel atau teks dengan tawaran dan membolehkan orang mendapatkan mata terhadap makanan percuma. Sebagai contoh, jika anda menghabiskan pizza bernilai $ 75 atau roti, anda akan diberi ganjaran untuk memesan kemahiran dengan pizza sederhana.

Domino’s Pizza berharap untuk melancarkan penghantaran diri

Ogos.29.201703:41

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pertempuran untuk pelanggan antara Pizza Hut dan pesaing seperti Domino dan Little Caesars telah dipanaskan. Hasilnya adalah kes pertunjukan mata yang rantai mana yang dapat mengalahkan yang lain dengan tawaran makan, aplikasi, dan teknologi baru.

Pada tahun 2017, Domino mengumumkan bahawa ia akan bekerjasama dengan Ford untuk menguji kereta penyampaian tanpa pemandu. Dan awal bulan ini, Pizza Hut mengumumkan perkongsian serupa dengan Toyota.

Pizza Hut is testing self-driving pizza delivery trucks
Pizza Hut sedang menguji trak penghantaran pizza diri memanduTwitter / @PizzaHut

Tetapi pertempuran inovasi tidak berhenti di sana. Sekiranya anda mahu anda mempunyai pizza pada pendaftaran bayi anda, Domino mempunyai penyelesaian, yang menawarkan pilihan untuk rakan-rakan dan keluarga untuk membeli pakej “Hormonal and Hangry,”. Pernah disemai untuk pesanan bir atau wain dengan pizza anda? Pizza Hut sedang menguji program penghantaran makanan dan alkohol yang penuh dengan satu-dalam-satu, yang mana ia merancang untuk memperluaskan bulan ini.

Kasut-kasut ini dibuat untuk memesan pizza: kasut Pizza Hut ‘pie atas’

Mac.06.201701:45

Sama ada anda memutuskan untuk masuk pada promosi pra-permainan, pastikan untuk memesan pizza terlebih dahulu. Super Bowl Sunday adalah hari yang paling besar untuk pesanan pizza, menurut Pizza Hut, dan waktu puncak pesanan pesanan sekitar satu jam sebelum kickoff.

Sebagai petunjuk tentang berapa ramai orang yang mengarahkan irisan cheesy pada hari permainan, syarikat itu mengatakan pemandu akan log hampir 5 juta batu pada hari Ahad itu sahaja.

Sudah tentu, jika anda lebih suka membuat penyebaran Super Bowl anda, TODAY Food telah mendapat anda diliputi dengan jadual parti muktamad ini.