Pisau pisau 1 Anthony Bourdain mengatakan setiap keperluan tukang masak rumah

Sekiranya ada satu perkara yang boleh anda katakan mengenai Anthony Bourdain, ia adalah konsisten.

Keperibadian makanan chef-turned-travel sentiasa memakan vegetarian dan orang-orang yang menenggelamkan sushi mereka dalam sos soya. Dan, ternyata, dia tetap lebih melekat pada pisaunya daripada kepada isteri-isterinya selama dua dekad yang lalu.

Getty Images / Amazon

Dalam memoarnya yang mengubah permainannya “Kitchen Confidential,” yang melanda rak pada tahun 2000, Bourdain menulis bahawa dia membenci set pisau dan hanya mengesyorkan bahawa tukang masak di rumah menggunakan hanya satu pisau berkualiti tinggi.

Jenama pilihannya? Pisau Global G-2 Chef, yang dia menggambarkan sebagai “produk Jepun yang sangat baik yang telah – sebagai tambahan kepada banyak kualiti yang lain – tarikan tambahan melihat sangat keren. “

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Global G-2 Chef 8-inch Chef, $ 125 (biasanya $ 159), Amazon

Chef's knife cutting cucumbers

Tujuh belas tahun kemudian, meskipun ramai, banyak pisau baru dan alat pemotongan dapur lain di pasaran, tuan rumah “Tidak Diketahui” baru-baru ini memberitahu penonton pada perdana dokumentarinya, “Dihancurkan: Kisah Sisa Makanan,” bahawa Global masih pisau pergi.

“Sebagai pisau chef pemula, The Global cukup baik untuk pemasa pertama,” kata Bourdain. Ia juga disukai oleh profesional lain juga.

Pisau keluli tahan karat molibdenum dan vanadium telah menjadi buku laris di Amazon, dan dipuji oleh para pelanggan kerana menjadi tajam pisau cukur, mengekalkan kelebihannya dan menjadi super ringan. Seperti pisau lain, elakkan meletakkannya di mesin basuh pinggan mangkuk dan anda akan menghiris dan dicing seperti pro.

Global G2 Chef's Knife
Global

Mahu mengambil pisau Bourdain untuk koleksi anda sendiri? Ia sebenarnya boleh didapati di Amazon sekarang.

Untuk sesuatu yang lebih murah, periksa pisau seramik ini bahawa satu editor HARI SATU bersumpah dengan! Kami juga mendapati pisau dan set pisau terbaik yang boleh anda beli dalam talian.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 13 Oktober 2017 di TODAY.com.