Pindah ke atas, pepperoni! Inilah mengapa pizza nanas hebat

Setiap sejak presiden Iceland mengisytiharkan bahawa pizza nanas perlu diharamkan, internet telah berhujah sama ada dia betul atau tidak.

Nanas pada pizza? Kathie Lee menjadi ibu jari

Februari.22.201701:16

Malah, hari ini, Kathie Lee Gifford berdiri tegak, mengatakan dia bukan peminat piza ham dan nanas: “Ia tidak berfungsi untuk saya, saya tidak suka asin dengan manis,” katanya. HARI TODAY Jenna Bush Hager berkata dia suka kombo pada masa lalu, tetapi tidak begitu banyak lagi.

Sebagai seorang New Yorker yang dilahirkan dan dibesarkan, saya sepatutnya menentang idea pizza nanas. Kita hidup dan mati dengan sebidang polos, kepingan cheesy di sini, menghindari semua pizza pinggan mangkuk di Chicago dan bahkan memalukan mereka yang akan menggunakan garpu dan pisau – walaupun Datuk Bandar kita sendiri!

BERKAITAN: Domino kini mempunyai pendaftaran perkahwinan pizza

Inilah perkara: Nanas dan pizza piza yang disiapkan dengan baik, juga pizza Hawaii, boleh menjadi sangat menyenangkan. Buah tajam mendapat juicy hebat apabila ia menjadi panas dan merupakan kerajang manis yang indah untuk ham semburan asin.

Pizza Hawaii memegang tempat istimewa di hati saya dari tahun-tahun saya di sebuah kolej di Midwest. Ia adalah satu-satunya pizza yang saya dapati yang tidak rasa seperti kadbod kosong. Sebenarnya, saya pergi sejauh mengatakan bahawa pizza nanas telah menyelamatkan saya dari empat tahun pizza kekurangan gaya New York. Terima kasih, pizza nanas. Terima kasih.

Presiden Iceland akan melarang nanas di pizza jika dia boleh

Februari.22.201701:21

Dan nanas bukan satu-satunya buah yang hebat di pizza. Ambil buah, pear dan epal. Sepasang mana-mana buah-buahan yang hebat ini dengan bawang karamel dan keju biru pada pizza dan anda mempunyai kombo yang hebat dan memenangi yang boleh membuat anda melupakan semua tentang marinara lama dan mozzarella.

Beritahu kami apa yang anda fikirkan pizza nanas dalam tinjauan kami: