Penyanyi remaja memikat pekerja memandu di McDonald – mendengar ucapannya untuk makanan

“Apa yang boleh saya dapatkan untuk anda hari ini?” seorang pemandu di McDonald’s di Conway, Carolina Selatan, dengan kerap bertanya Cecily Hennigan, 16 tahun, pada malam Rabu biasa.

Tetapi sambutan remaja yang menakjubkan adalah apa-apa tetapi biasa kerana dia dengan indah menyanyikan lagu sendiri “Jalan Drive-Thru McDonald’s Todrick Hall.” Video Hennigan telah menjadi virus, dengan lebih daripada 100,000 tontonan, 2,300 saham dan 304 komen di Facebook.

Tonton remaja ini menyanyi dengan cara memandu melalui McDonald’s

Ogos.14.201801:04

Pada mulanya, Hennigan dan dua kawannya bergulung ke McDonald’s tempatan untuk mendapatkan makanan. Tetapi setelah mendapatkan kentang goreng, Hennigan memutuskan untuk memandu kembali kerana dia merasakan dorongan untuk satu perkara lagi …

“Saya akan buat lagu McDonald dan melihat apa yang mereka katakan,” katanya kepada kamera ketika dia bersemangat untuk menyanyikan lagu bintang YouTube itu untuk memerintahkan kepada pembantu memandu.

“Saya mempunyai perintah yang cukup lama kerana saya mempunyai banyak orang, jadi tunduklah dengan saya …” katanya. Kemudian, dia mula menyanyi – dan suaranya sangat cantik.

“Nah, saya mahukan nombor enam berukuran super dengan Sprite dan kentang goreng besar, mustard, sos tomato sahaja, tetapi jangan melupakan keju,” katanya. “Saya mendapat gigi manis, saya tergesa-gesa, bolehkah saya mendapat satu McFlurry kecil …”

Hennigan dan rakan-rakannya ketawa dengan gembira selepas dia menyelesaikan versi lagu Hall.

“Itu bagus …,” kata jurulatih yang memandu selepas meneruskan jeda.

Hennigan berkata terima kasih dan menghalau sementara dia dan kawan-kawannya terus tertawa … dan makan kentang goreng McDonald’s.

Tidak lama selepas Hennigan menyiarkan video di Facebook, cinta media sosial mula mencurahkan dari orang yang kagum pada aksi itu dan suara nyanyiannya yang indah.

“Terus posting video supaya kita dapat mendengar suara yang indah itu!” “Itu hebat !! Saya suka ‘!!” dan “Suka segala-galanya tentang ini, SAYA comel!” hanya segelintir komen menyokong bahawa orang membuat nyanyian Hennigan.

Pada hari Jumaat, Hennigan menyiarkan satu lagi video di mana dia mengucapkan terima kasih kepada peminat barunya untuk “maklum balas yang luar biasa” dan menjelaskan inspirasi beliau untuk persembahan lagu Hall.

“Saya hanya menyukainya ketika saya masih kecil,” katanya. “Saya baru sahaja menghafal kata-kata itu dan apabila saya berada di McDonald’s malam yang lain, ia hanya semacam yang berlaku. Ia adalah perkara yang menggembirakan.”

Kemudian, dia meminta orang ramai untuk terus berkongsi dan menyukai video itu kerana dia berkata dia berharap “meneruskan ‘The Ellen Degeneres Show’, jika saya boleh.”

Hennigan juga peminat acara TODAY Show dan datang ke New York City untuk pertunjukan OneRepublic di plaza pada 13 Julai. Dia juga merangkak foto dengan Hoda Kotb!

Video asal Hall menjadi virus dengan lebih 10 juta views di Facebook pada tahun 2010. Seorang bekas peserta “American Idol”, Hall kini mempunyai hampir 3 juta peminat di saluran YouTubenya.

“Ini adalah video viral pertama saya dan saya sangat bersemangat dan dihormati kerana dapat melihat kehidupan kedua dengan vokalis muda berbakat ini,” kata Hall kepada TODAY Food.

Selepas kejayaan “McDonald’s Drive-Thru Song” yang asalnya, Hall membuat lebih banyak video mengenai pesanan McDonald’s. Di sini berharap Hennigan menutupinya juga!

Hoda bercakap mengenai sorotan dari hari lahirnya, termasuk Haley Joy menyanyi kepadanya!

Ogos.13.201800:56