Pengurus Chick-fil-A menjadi kreatif untuk membantu pekerja remaja mencari tarikh yang dijanjikan

Ada yang mengatakan ia bukan idea yang baik untuk menggabungkan kehidupan peribadi anda dengan kehidupan kerja anda.

Jangan beritahu itu kepada pekerja Chick-fil-A Tanner Waters.

Pemain berusia 17 tahun dari Winter Springs, Florida, kini sedang mencari tarikh yang hebat untuk dipromosikan – dan dia menggunakan tugasnya untuk mencari calon yang tepat.

Tanner Waters gets help from Chick-fil-A in finding prom date.
Tanner Waters mendapat bantuan daripada Chick-fil-A dalam mencari tarikh prom.Tanner Waters

Pada hari Isnin, Waters-less Waters sedang membahaskan dengan rakan (yang juga menjadi rakan sekerja beliau) tentang siapa yang dia harus meminta prom yang akan datang. Walaupun dia mempunyai pasangan wanita dalam fikiran, senior sekolah menengah hanya tidak pasti. Rakannya bergurau bahawa dia hanya perlu menjemput pemilik kedai itu, Billy McClarnon. Waters memberitahu TODAY Food dia tidak malu untuk meminta bosnya, yang jujur ​​sebagai balasan dia hanya “terlalu tua” untuk menghadiri prom.

Walau bagaimanapun, McClarnon mempunyai satu lagi penyelesaian licik untuk membantu pekerja mudanya mencari wanita muda yang tepat untuk tarian.

“Dia berkata, ‘Jika anda memerlukan bantuan, saya boleh meletakkannya di atas tenda,” kata Waters.

Waters berkata dia dihiburkan dengan idea untuk berkongsi beban carian tarikh prom dengan francais ayam yang lazat, tetapi tidak fikir McClarnon sebenarnya akan mengikuti.

Banyak yang mengejutkannya, selepas meninggalkan kerja pada hari itu, pengurus Waters memanggil McClarnon untuk memberi janjinya. Di luar kedai, diikat pada tanda antara “Sarapan” dan “Ahad Ditutup” adalah perkataan “Tanner memerlukan tarikh prom! Butiran dalam.”

“Dia meletakkannya pada hari yang sama! Ia sangat lucu, saya mati,” kata Waters.

Sejak tanda itu muncul, Waters berkata dia telah dibombardir dengan pertanyaan dan kini mempunyai banyak pilihan hebat.

“Ada banyak orang yang masuk,” kata Waters kepada HARI INI. “Ada yang menawarkan untuk membeli saya makan malam, ada yang mahu mengambil gambar, sesetengah [ibu bapa] juga menawarkan anak perempuan mereka.”

Beliau telah mendapat mesej langsung di Twitter, serta beberapa maklum balas daripada rakan-rakan.

“Seseorang isteri lelaki ini,” tulis seorang tweeter.

Satu lagi berkata, “Saya akan menjadi tarikh janji prom anda.”

Dan ia akan muncul beberapa restoran Chick-fil-A lain yang cuba masuk ke dalam tindakan itu dengan inspirasi “promosal” mereka sendiri.

Walaupun Waters belum lagi menerima isyarat romantis “janji”, salah seorang calon asalnya bertanya kepadanya tentang pergi bersama. Waters memberitahu TODAY Food dia masih tidak pasti siapa yang akan dipilihnya, tetapi dia teruja oleh banyak wanita muda yang tampil ke hadapan.

Malam besar Waters adalah 18 April dan, tanpa mengira siapa yang dia bawa, dia pasti ia akan menjadi masa yang menyeronokkan.

Ketika ditanya mengenai malam yang idealnya, dia menjawab, “Secara jujur ​​saya hanya berusaha untuk bersenang-senang.

Lawatan ke Chick-fil-A bertukar menjadi perjumpaan tentera yang mengasyikkan

30.30.201800:39