Pengasas Ben & Jerry mencipta rasa ais krim Bernie Sanders

Apa yang bermula sebagai satu latihan yang menyeronokkan dalam pembuatan ais krim fantasi telah berubah menjadi rasa edisi terhad baru oleh salah seorang pengasas asal Ben & Jerry, Ben Cohen. Warga Vermont yang setia Cohen telah menggelar rasa baru Bernie’s Yearnings untuk calon presiden Bernie Sanders. Slogan es krim itu? “Tidak ada apa-apa yang dapat dihalangi sebagai perisa yang akhirnya tiba.”

Pada laman web Berniner’s Yearning, Cohen menerangkan: “Jerry dan saya telah menjadi pengundi Bernie Sanders selama 30 tahun yang lalu. Kami telah melihatnya dalam tindakan dan kami percaya kepadanya. “Ketika dia dan Jerry bercakap mengenai Bernie, Cohen berkata, orang sering bertanya kepadanya apakah ada rasa ais krim Bernie Sanders. Tidak, jadi Cohen berkata dia datang dengan idea untuk satu.

Bernie's Yearnings ice cream flavor
Ben terbaik

Konsep semata-mata menghasilkan banyak buzz yang diputuskan oleh Ben untuk secara peribadi menyapu 40 liter di dapurnya. (Jenama Ben & Jerry telah dijual kepada Unilever sedekad yang lalu, jadi ini adalah rasa Ben solo di bawah label “Ben’s Best.”) Rasa ini terdiri daripada aiskrim ais krim kosong yang diliputi oleh tebal coklat pepejal. Menurut Cohen, “Cakera coklat mewakili majoriti keuntungan ekonomi yang telah naik ke atas 1 peratus sejak akhir kemelesetan. Di bawahnya, kita yang lain. “

Cohen mencadangkan memukul coklat ke dalam ketulan kecil dengan sudu dan mencampurkannya dengan ais krim mint untuk nisbah coklat-ke-ais krim yang lebih saksama, kemudian berkongsi ais krim “dengan rakan-rakan Amerika anda.” Cara untuk menjadikan sosialisme sesuai!

Cohen mendermakan 25 pintuan Bernie’s toning kepada kempen Sanders. Yang lain akan diberikan kepada pemenang rawak pertandingan ini.

Kenapa berhenti dengan Bernie? Kami berminat dengan rasa apa yang akan dicipta Cohen untuk Donald Trump …