Peminat Halo Top mendapat ais krim rendah kalori mereka sendiri

Peminat Halo Top suka spin rendah kalori jenama pada rasa ais krim kegemaran mereka. Tetapi sehingga kini, satu-satunya cara ais krim yang lebih sihat adalah keluar dari pint yang diisi protein dari kedai runcit.

Minggu depan, penganut-penganut Halo Top boleh merebut ramuan manis di mana sahaja – jika anda tinggal di kawasan Los Angeles, juga. Pada 15 November, Halo Top membuka sudu pertamanya di Westfield Topanga Mall. Mereka yang boleh membuatnya ke pembukaan besar akan dapat menjaringkan satu es krim percuma merawat sepanjang hari pada hari pembukaan.

View this post on Instagram

We have something big coming up…😉

A post shared by Halo Top Creamery (@halotopcreamery) on

Yang sedang melancarkan versi penyampaian lembut Halo Top tetapi tidak perlu bimbang, pintuan ais krim tradisional akan tersedia untuk dibeli di sana juga.

Jadi apakah cincin ais krim yang lebih lembut sejajar dengan tuntutan kalori bawah kalori? Halo Top jam berkhidmat lembut di 90 pada satu hidangan 4-ons. Ia boleh didapati di Vanilla Bean, Coklat, Strawberry, Birthday Cake, Cup Butter Peanut dan Pistachio tetapi semua jenis ini akan menjadi sebahagian daripada menu berputar bermusim.

Perisa tandatangan lain Halo Top, seperti Roll Cinnamon, Pancake dan Waffles, Adunan Coklat Chocolate Chip, Velvet Merah, Caramel Macchiato dan Salt Caramel Laut, juga akan menjadi saham dalam bentuk pint.

Courtesy Halo Top

Halo Top bukan hanya menawarkan jenis baru ais krim tetapi mereka juga menawarkan banyak cara untuk memakannya. Piza datang dalam cawan, dalam pelbagai pilihan kerucut (termasuk kerucut “kerucut”, kerucut waffle, kerucut gula atau kerucut roti), serta taco Halo Top, dengan kerucut waffle klasik, merah atau biru.

Dan sementara topping, termasuk saus marshmallow, mangga segar, mochi dan kelapa yang dicincang, tidak kalori bebas, jenama ini menawarkan dua cara yang unik untuk menikmati ais krim anda: pada cookies vegan atau cookies protein tinggi.

“Kami sangat teruja untuk membuka Halo Top Scoop dan kami benar-benar impian menjadi kenyataan,” kata pengasas dan CEO Halo Top Justin Woolverton dalam satu kenyataan. “Satu-satunya masa saya ‘menipu’ di Halo Top adalah apabila saya mendapat yogurt beku yang dimuatkan dengan topping. Matlamat kami dengan Scoop adalah untuk membiarkan peminat kami menambah semua topping yang mereka mungkin mungkin mahu menjadi versi servis yang lembut dari Halo Top – yang sangat lazat dan meresap keutuhan yogurt beku. “

Ditches the tanginess? Guess Halo Top tidak akan berlaku selepas profil rasa tart tandatangan Pinkberry.

Bagi peminat makanan beku yang paling setia, jenama itu juga melancarkan aplikasinya Halo Top Scoop sendiri, program kesetiaan di mana tetamu boleh mendaftar untuk memenangi ais krim percuma di antara hadiah-hadiah lain.