Pemasak perlahan terbaik dan Crock-Pots mengikut Ahli-ahli Kelab Makanan HARI INI

Dengan keupayaan untuk memasak rebus yang hangat dan kencang-belahan tulang yang sedikit tanpa pengawasan, periuk perlahan dan Crock-Pot adalah staples dapur yang dikasihi untuk memasak rumah yang sibuk di mana-mana. Tetapi dengan begitu banyak di pasaran, bagaimana anda memilih yang terbaik untuk anda? Kami berpaling kepada kebaikan makanan HARI INI untuk membimbing kami ke arah yang betul.

Pemaju resipi Casey Barber – yang oatmeal perlahan-masak yang lazat adalah lifesaver pagi-kebanyakan model boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan, tanpa mengira harga. Walau bagaimanapun, terdapat satu pengecualian utama. Kata Barber, “Satu-satunya perkara yang saya perhatikan ialah kadang-kadang perkara memasak lebih pantas di dalam gaya Instan Pot, mungkin kerana mereka mempunyai sisipan logam yang lebih tipis dan menutup keseluruhan yang lebih baik.”

Untuk membantu anda mencari periuk terbaik untuk keperluan memasak anda, kami mendapatkan cadangan dari ahli-ahli Kelab Makanan TODAY, dan mendapati beberapa penjual terbaik dari Amazon.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

KitchenAid 6-Quart Slow Cooker dengan Tudung Kaca, $ 89 (biasanya $ 130), Wayfair

Wayfair

“Saya mempunyai model KitchenAid ini selama lebih dari empat tahun sekarang dan menyukainya. Ia mempunyai paparan digital, jadi sangat mudah untuk menetapkan pemasa anda dan ia mempunyai butang mod” panas hangat “automatik yang bagus untuk apabila anda menghiburkan Saya juga suka saiznya-ia sesuai untuk saya dan keluarga saya dan ketika saya mempunyai kawan! ” – Alice Choi, Ibu Foodie Hip

Ini juga boleh didapati di Amazon untuk $ 83.

Crock-Pot 6-Quart Countdown Slow Cooker dengan Stove-Top Browning, $ 68 (biasanya $ 80), Wayfair

“Saya suka bahawa periuk dalam periuk perlahan ini juga boleh digunakan di atas dapur, menjadikannya mudah untuk coklat daging atau tumis bawang putih dan bawang tanpa mengacaukan kuali tambahan. Hanya mulailah resipi anda di dalam periuk di atas dapur, kemudian masukkan dalam periuk perlahan untuk membiarkannya melakukan tugasnya, ia juga sempurna untuk mengurangkan dengan cepat sos yang tidak menguap semasa memasak, atau juga untuk menyimpan di dalam peti sejuk dan memanaskan semula keesokan harinya. – Alejandra Ramos, Pencuci Makanan Sentiasa

Ini juga boleh didapati di Amazon dijual seharga $ 50.

Periuk Tekanan 7-dalam-1 Segera, $ 99, Amazon

Instantpot
Amazon

“Tidak menghairankan saya bahawa Pot Instan mungkin hanya alat dapur viral pertama di dunia, saya menggunakannya begitu banyak, kini ia mempunyai ruang kekal di kaunter dapur saya kerana apa yang tidak suka makan malam dimasak pada separuh masa? Plus, butang yang mengatakan ayam, sup, daging / rebus, kacang / cabai adalah berguna apabila anda tidak pasti berapa banyak masa untuk memasak sesuatu yang anda belum cuba sebelum ini. ” – Gina Homolka, Rasa Sihat

All-Clad 6.5-Quart Cooker Slow Programmable Quad Programable, $ 130 (biasanya $ 180), Amazon

All-Clad Slowcooker
Amazon

Model All-Clad ini adalah satu hit, bukan satu, tetapi dua blogger makanan, memilihnya sebagai kegemaran mereka selepas menguji banyak orang lain.

“Saya telah memasak beberapa periuk lambat selama bertahun-tahun, tetapi tangan saya kegemaran saya adalah All-Clad saya. Ia cantik di dapur dan berfungsi dengan baik, tetapi apa yang paling saya sukai ialah betapa mudahnya digunakan Ciri-ciri program ini sangat mudah (berfikir 4 hingga 20 jam waktu memasak!), Ditambah dengan memasukkan yang boleh dilepaskan, mudah untuk dibasuh. Mesin pencuci pinggan selamat, tetapi jika anda lebih suka mencuci dengan tangan, bahan seramik menjadikannya lebih mudah. – Shea Goldstein, Dixie Chik Cooks

“Mudah untuk beroperasi dengan tetapan” tinggi “dan” rendah “yang sederhana. Sesetengah periuk boleh berlebihan dengan butang bazillion yang tidak akan digunakan! Yang ini juga mempunyai pemasa yang dapat diprogramkan. tidak mengubah makan malam saya menjadi bubur jika saya terlambat sedikit.Ia akan menjadi mod “tetap panas” secara automatik apabila pemasa tamat tempoh. Saya juga suka melihat bersih keluli tahan karat … Tudung pada periuk ini terselamat dari enam fasa bulan apabila anak kecil saya ditekankan pada sesi harian jam di dapur dengan periuk dan kuali! ” – Joanie Simon, Joanie Simon

Cooker Perlahan Paling Popular di Amazon

Hamilton Beach Stay atau Go 6-Quart Portable Slow Cooker, $ 32, Amazon

Sediakan makanan untuk potlucks dan pesta dengan lebih mudah dengan model mudah alih ini dari Hamilton Beach. Pemegang snap-dan-lipat membolehkan anda untuk memindahkan keseluruhan periuk perlahan dengan sendiri, jadi tiada tambahan Tupperware diperlukan. Sebagai seorang pengulas meracau, “Saya telah mengangkut ini berkali-kali tanpa sebarang tumpahan.”

Elite Gourmet 1.5-Quart Slow Cooker, $ 11 (biasanya $ 20), Amazon

Sukar untuk mengalahkan tag harga yang berpatutan pada periuk perlahan kecil Elite Gourmet. Perkakas serba boleh – yang memegang 1.5 liter – sesuai untuk isi rumah kecil dan tukang masak dengan dapur kecil. Sebagai satu pembeli yang ditemui, ia juga berfungsi sebagai “crock mini yang sempurna untuk dips!”

Crock-Pot 6-Quart Programmable Cook & Carry Slow Cooker, $ 35 (biasanya $ 60), Amazon

Jam undur digital membuat penjadualan makanan periuk perlahan pada mesin ini. “Beberapa periuk perlahan boleh diprogramkan yang lain mempunyai beberapa pilihan gabungan masa / temp, tetapi mereka agak terhad – ini memberikan anda kawalan penuh,” kata seorang pengulas. Terdapat juga periuk stoneware yang boleh ditanggalkan, yang bukan hanya hebat untuk menghiburkan (tidak perlu memindahkan makanan anda ke mana-mana cina mewah!), Ia juga mesra pencuci pinggan.

Untuk mendapatkan lebih banyak barangan dapur untuk memasak musim sejuk ini, lihat set pisau kegemaran kami, picks kami untuk buku masak yang mesra keluarga dan peranti go-to kami untuk membuat apa-apa sahaja pada separuh masa.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada bulan Ogos 2017 di Today.com.