Pemasak perlahan Ree Drummond menjual dengan pantas: Di sinilah untuk merapatkannya

Ramai peminat ketagihan terhadap resipi yang menghiburkan dan pemula-bintang Blogger Rangkaian-Bintang Ree Drummond, yang juga dikenali sebagai “The Pioneer Woman.”

Walaupun peluang menjadi langsing, dia akan dapat datang ke dapur anda untuk secara peribadi memasak salah satu hidangan makanan selesa gaya koboya untuk keluarga anda, perkara terbaik yang ada sekarang ialah: periuk baru periuk perlahan yang dikeluarkan oleh Hamilton Beach , yang direka dengan perkongsian dengan Wanita Perintis itu sendiri.

Courtesy Walmart

Koleksi baru periuk perlahan bunga dicetak bunga adalah tambahan terbaru kepada barisan perkakas dapur berjenama Pioneer Woman di Walmart. Pemasak perlahan mudah alih boleh didapati dalam saiz 6-quart dalam empat pilihan cetak – dan mereka semua berharga di bawah $ 25.

Tetapi anda mungkin mahu bergerak dengan cepat kerana mengikut inventori Walmart, dua reka bentuk sudah habis dalam talian. Dan hanya segelintir periuk perlahan yang tersisa dalam gaya lain yang tersedia untuk pra-pesanan!

Sekiranya anda tidak boleh memegang tangan anda pada periuk yang perlahan, barang-barang lain dalam talian The Pioneer Woman kini dijual, jadi anda boleh menjaringkan tawaran pada item seperti set alat memasak 24 keping ditandakan ke $ 99.97 (dengan kerap $ 159).

Semak beberapa periuk perlahan yang masih ada sekarang.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Pioneer Woman 6 Quart Portable Slow Cooker di Flea Market, $ 24, Walmart

Courtesy Walmart

Pioneer Woman 6-Quart Portable Slow Cooker di Rose Shadow, $ 24, Walmart

Courtesy Walmart

Berikut adalah beberapa lagi pemasak perlahan yang diluluskan oleh HARI INI. Selamat memburu!