Pelajar mendapat keadilan manis selepas pencuri Kit Kat yang lapar

“Gimme istirahat …. Gimme istirahat ….”

Kita semua tahu bagaimana Kit Kit 1988 klasik pergi, dan sekarang seorang pelajar mempunyai kira-kira 6,500 orang yang pecah.

Hunter Jobbins, seorang pelajar baru di Kansas State University, meninggalkan keretanya hanya beberapa minit pada 30 Oktober apabila dia menjadi mangsa kecurian ganas dan tidak dapat difikirkan.

Dendam manis: Pelajar mendapat 6,500 Kit Kats setelah 1 dicuri dari keretanya

Nov.05.201600:54

Kesilapan beliau? Meninggalkan pintunya tidak dikunci manakala bar Kit Kat sempurna berada di dalam pemegang cawan kereta, perlindungan sans.

Apabila dia kembali ke kenderaannya yang diletakkan, dia melihat bahawa rawatan wafer yang dibungkus coklat hilang – semua Jobbins yang ditinggalkan bersama adalah nota yang tidak bernama dari penjahat gula-gula.

Sememangnya, Jobbins mengambil Twitter untuk menyatakan keluhannya terhadap kecurian itu.

“Kiri kereta saya mungkin selama 15 minit di hadapan asrama dan saya kembali ke sini. Kolej, lelaki,” dia tweeted.

BERKAITAN: Saham Kourtney Kardashian 6-langkah Kit Kat hack: ‘Ia cukup mengubah hidup’

Nota yang ditulis pada serbet, berbunyi: “Saw Kit Kat dalam pemegang cawan saya Saya suka Kit Kats jadi saya memeriksa pintu anda dan ia telah dibuka kunci Tidak mengambil apa-apa selain Kit Kat Saya maaf dan lapar . “

Hei, apabila anda perlu berada di ram ramen dan mac dan keju berkecambah, survival yang paling kuat boleh mengambil bentuk yang paling tidak terdesak.

Dengan cepat, Hershey Co. berjaya menyelamatkan hari selepas melihat tweet virus Jobbins (atau meminta bantuan, jika anda mahu).

“Siapa yang mencuri sesetengah Kit Kat? WHO TIDAK PERLU ?! Tangkap kami DM dan kami akan menggantikannya untuk awak,” kata jenama tersebut dalam tweet, menjanjikan untuk memuaskan gigi manisnya (dan budak lelaki, adakah mereka menyampaikan ).

Pada petang Khamis, hanya empat hari selepas kejadian itu, keadilan akhirnya dilayani.

Sweet, keadilan manis.

BERKAITAN: Jimmy Kimmel’s ‘I ate your candy Halloween’ prank sekali lagi mempunyai anak-anak yang akan menjadi balistik

“Tetaplah Kit Kat anda, pencuri. @Jabbins sekarang mempunyai SEMUA gula-gula #KitKatThief,” syarikat permen yang agak tersisih tweeted, bergembira dalam kejayaan kuasa superhero mereka.

Malah, bukan sahaja Kit Kat menggantikan bar gula yang dicuri Jobbins, mereka mengeluarkan 6,500 bar wafer renyah yang klasik, pastinya membuat kejutan yang paling manis dan paling kalori dalam hidupnya.

“Saya kagum kerana mereka dapat memuat banyak kereta saya!” Jobbins memberitahu TODAY melalui Facebook. “Saya juga membantu menumpuk kotak di bahagian belakang ketika mereka tiba di sana. Ia adalah pengalaman yang gila dan menyeronokkan!”

Dalam usaha untuk menyebarkan kegembiraan – dan menyelamatkan diri daripada masuk ke dalam kejutan diabetes, mungkin – Jobbins mengambil laluan dermawan dan menyerahkan Kit Kat percuma Bar kepada rakan-rakannya di Kansas State. Ia seperti Halloween tinggal lewat dan Krismas datang awal sekali pada masa yang sama.

BERKAITAN: Kegiatan Operasi memberi inspirasi kepada anak-anak untuk menghantar gula-gula Halloween untuk menghiburkan pasukan

A Jobbins yang berseri kemudian mengambil Twitter untuk mengucapkan terima kasih kepada kuasa-kuasa yang berada di Kit Kat untuk berkhidmat dengan apa yang telah menjadi penjelmaan dendam yang paling lazat yang pernah dilihat oleh planet ini, termasuk hashtag #KitKatsForEveryone.

Serius, tidakkah anda suka berakhir bahagia?

Pada masa ini, jenayah masih tidak dapat diselesaikan, dan pencuri masih besar. Walau bagaimanapun, gula tinggi di Jobbins nampaknya baik-baik saja.