Pecahkan pemisahan yang buruk ke sayap percuma di Hooters pada Hari Valentine

Hari Valentine ini, Hooters ingin membantu anda bergerak dari hubungan masa lalu anda dan pemecahan yang buruk. Rantaian restoran sedang mengundang pelanggan untuk memusnahkan foto bekas teman lelaki atau teman wanita sebagai pertukaran untuk sayap ayam percuma. “Revenge sebaiknya disampaikan dengan sayap sayap,” kata kenyataan akhbar syarikat.

Sebagai sebahagian daripada promosi “#ShredYourEx” rantaian restoran, kini dalam tahun ketiga, pengunjung dapat merobek gambar mantan mereka di mana-mana restoran Hooters – atau hampir, melalui laman web Hooters – dan mendapatkan 10 sayap tanpa tulang percuma dengan pembelian 10 sayap apa-apa jenis.

“Kebanyakan restoran hanya memenuhi pasangan pada Hari Valentine,” kata Carl Sweat, ketua pegawai pemasaran global di Hooters of America, memberitahu HARI SEMASA Makanan melalui e-mel. “Di Hooters, kami juga meraikan mereka yang mencari catharsis ringan – dan sayap percuma. #ShredYourEx adalah peluang yang baik untuk single dan teman-teman mereka untuk bersenang-senang dan menikmati sayap dan minuman Hari Valentine ini.

Sebaik sahaja anda telah memilih foto yang sempurna dari bekas anda, anda boleh melengkapkan kuiz #ShredYourEx dalam talian Hooters, yang meminta soalan seperti berapa lama anda bersama-sama, bagaimana pemecahan itu berlaku dan berapa lama sejak anda berpecah. Tapak itu akan mencadangkan cara terbaik untuk memusnahkan imej anda selepas memuat naik: menguburnya, merosakkannya, membakarnya atau menendangnya. Jurucakap Hooters memberitahu TODAY Food bahawa daripada 54,000 orang yang telah membersihkan bekas mereka dalam talian sehingga kini, membakar imej itu adalah pilihan yang paling popular.

Selepas foto anda hilang dengan baik, anda akan mendapat kupon digital untuk sayap percuma anda. Pelanggan juga boleh membawa gambar mereka ke Hooters pada 14 Februari, di mana kakitangan akan membantu anda memecahkannya.

https://www.instagram.com/p/BBxthsBxOUc

Walaupun Hooters menawarkan 17 sos dan gosok kering untuk sayap ayam anda, termasuk sayap salai pada separuh kalori sayap Buffalo tradisional, kami berfikir anda harus memilih Caribbean Jerk ‘untuk menjaga dengan tema.

Jika anda lebih suka menghancurkan gambar bekas anda di rumah pada Hari Valentine, HARI INI Makanan mempunyai 11 resipi untuk perseorangan untuk memasak dengan rakan-rakan.