Pasangan mengadakan perkahwinan impian di jabatan bunga di kedai runcit tempatan

Whole Foods Market sangat bagus untuk banyak perkara – hasil organik, minyak pati, dan rehat makan tengah hari yang sihat. Tetapi untuk pasangan yang menyukai makanan, kedai runcit organik yang luas juga merupakan tempat perkahwinan yang sempurna.

Chapel Hill Whole Foods hosts dream wedding.
Chapel Hill Whole Foods menjadi tuan rumah perkahwinan impian.Perkahwinan Percikan Digital

Ross dan Jacqueline Aronson (dahulunya Troutman) membina hubungan mereka berjalan ke dan dari kedai Whole Foods mereka ketika mereka hidup – dan jatuh cinta – di New York City. Pasangan itu memberitahu KUALA LUMPUR bahawa mereka sering melompat melalui bahan-bahan lengan, bahan perusing untuk gourmet Ross menikmati memasak – dan mereka juga suka mengambil sampel percuma, atau dua.

Awal hubungannya, Ross memberitahu Jacqueline bahawa dia sudah memimpikan senario pertunangan yang sesuai. Tetapi tidak sampai pasangan itu berpindah ke bandar kolej Chapel Hill, North Carolina, bahawa Ross sebenarnya muncul soalan itu.

“Ia lebih menarik dan romantis daripada yang pernah saya bayangkan,” Jacqueline menyiarkan di Facebook dalam pengumuman pengantinnya.

Adakah Amazon menurunkan harga di Whole Foods seperti yang dijanjikan?

08.08.201702:35

Pada bulan Februari 2017, selepas berjalan-jalan khas melalui kedai di mana Ross dengan teliti mengatur beberapa peluang sampling, dia turun ke satu lutut di jabatan bunga dan dicadangkan. Jacqueline segera berkata ya.

Pada mulanya, pengantin wanita akan bercanda bahawa pasangan sepatutnya berkata “Saya lakukan” dalam Makanan Whole yang sangat. Tetapi tidak lama kemudian, apa yang kelihatan seperti “idea gila” pada mulanya, tidak kelihatan begitu gila selepas mereka menganggapnya melalui bersama.

Secara semulajadi, pasangan itu memutuskan untuk membuat kedai yang mereka suka untuk mencintai tempat di mana mereka sebenarnya akan mengikat simpulan, dan membuat rancangan untuk menjadi tuan rumah majlis dan penerimaan mereka di bahagian bunga pasar pada ulang tahun satu tahun mereka pertunangan tahun ini.

The Aronsons get a taste of how sweet married life can be.
The Aronsons mendapatkan rasa bagaimana hidup yang boleh dikahwinkan.Perkahwinan Percikan Digital

“Kami menyukai idea untuk mempunyai tonggak penting dalam kehidupan di tempat yang kami selalu pergi,” kata Jacqueline kepada HARI INI. “Kami tahu kami akan kembali masa dan masa lagi, dan tanpa mengira peristiwa yang membawa kami ke sana, ia tidak mempunyai pilihan selain menjadi istimewa. Ia akan sentiasa mengingatkan kita tentang hari yang luar biasa dan masa yang penting apabila kita membuat komitmen seumur hidup kita satu sama lain. “

Aronsons merekrut bantuan Krista Deitsch, sebuah syarikat Whole Foods yang membantu Ross melaksanakan rancangan cadangannya pada tahun 2017. Deitsch membenarkan keizinan tapak dan membawa Whitney Harlos dari jabatan pemasaran Whole Foods untuk perkahwinan pada 24 Februari dan, seperti yang diletakkan oleh Jacqueline ia membantu “membawa segala-galanya kepada kehidupan.” Mereka juga membuat tanda-tanda di seluruh kedai dengan lebih daripada 77 makanan / perhubungan, yang Jacqueline, yang bekerja dalam pemasaran, memikirkan. Di antara yang paling menarik: “perkahwinan susu,” “cantaloupe lagi,” “tulang rusuk lakukan,” dan “bergabung dengan kambing monyet suci.”

Mengikut pengurus Chapel Hill Whole Foods Gonzalo Munoz, perkahwinan Aronson-Troutman adalah kedai pertama.

“Ia hanya satu daripada perkara gila yang berlaku,” kata Munoz kepada HARI INI. “Kami hanya berlari dengannya.”

Sebagai berita mengenai media sosial yang disiarkan di perkahwinan, nampaknya perkiraan pasangan itu dengan kawasan kejiranan baru mereka, sebagai satu tweeter yang menganggapnya “yang paling halus di Bukit Chapel”.

Pada hari majlis perkahwinan, Munoz membantu membimbing pelanggan melalui hasilnya ke tapak perkahwinan di jabatan bunga. Perkahwinan itu dirasmikan oleh sepupu kedua pengantin perempuan itu, Bill Murdock, yang bukan sahaja bekerja dalam pergigian dengan Ross, tetapi juga sebagai tuan rumah pasangan.

Apabila pasangan itu akhirnya berkata “Saya lakukan,” dikelilingi oleh bunga, buah-buahan, dan sayur-sayuran, tetamu dan pelanggan kedai teruja meletup di tepuk tangan dan pujian.

“Ia benar-benar hebat,” kata Munoz.

Pasangan marries in Whole Foods, North Carolina.
Pasangan berkahwin di Whole Foods, North Carolina.Perkahwinan Percikan Digital

Selepas upacara tersebut, pasangan dan tetamu mereka berkumpul di kawasan kafe Whole Foods untuk resepsi. Pada hari itu, keluarga berkumpul di rumah Aronson untuk makan intim. Mereka menikmati hidangan seperti kambing yang direbus dalam wain dan sos plum dan salmon yang sembuh bit. Dengan pengecualian kek buatan dan Champagne, Ross melakukan semua makanannya sendiri dan mendapatkan bahan-bahannya dari … anda rasa, Seluruh Makanan!