Orang ramai terkejut dengan apa yang dibawah sarung tangan ikon Hamburger Helper

Hanya apa yang kelihatan maskot sarung tangan Hamburger seperti di bahagian dalam?

Anda mungkin tidak pernah tertanya-tanya sebelum ini, tetapi sekarang bahawa kami meletakkannya di sana, anda cukup tahu … betul?

Nah, seseorang yang mempunyai sedikit ruang otak percuma yang lain bertanya soalan besar di Twitter Sabtu:

Terdapat beberapa kelakuan coy awal dari akaun rasmi Helper:

Tetapi pada petang Isnin, jawapan yang benar ada di luar sana, dan ia pasti membawa kita memikirkan semula kostum Halloween kita:

Ia juga membawa kita memikirkan semula keutamaan kami – tetapi mari letakkannya seketika. “Lefty,” sebagai sarung tangan telah diketahui sejak dia (ia? Dia?) Diperkenalkan pada tahun 1977 sebagai “tangan bercakap, comel, merah-nosed, bengkak putih dengan hanya tiga jari dan ibu jari,” menurut blog umum Mills. General Mills memiliki jenama, yang dilancarkan secara nasional pada tahun 1971 dan kini hanya dipanggil Helper.

Walaupun nama Lefty tidak datang pada mulanya, ia adalah keadaan semula jadi! Sarung tangan itu, setelah semua, tangan kiri. Tetapi kita telah belajar lebih banyak lagi sejak kerangka mendedahkan. Pertama sekali, nampaknya ada orang yang kecil, mungkin hanya kerangka, di dalam Lefty. Adakah mereka mendapat gaji kesatuan? Apa yang mereka lakukan pada masa bercuti mereka?

Malah lebih menakutkan: orang itu mempunyai dua kiri dan dua hak tangan. Minda ditiup, sekali lagi! Twitter sememangnya mempunyai hari lapangan dengan wahyu:

Tetapi anda perlu memberi penjual Helper sebagai tangan untuk membaiki imej Lefty. Pada tahun 2016 sarung tangan itu dipaparkan pada projek campuran hip-hop dengan lima lagu asli yang sebenarnya mendapat pujian kritis. Dan meneruskan transformasinya, Lefty juga menjadi pusat perhatian pada pesta ulang tahun ke-40 di New York City pada bulan Julai ini.

Apa yang boleh kita katakan? Kita semua tahu lebih banyak mengenai Lefty dan Helper daripada yang kita fikir kita akan. Dia benar-benar telah menjadi sebahagian daripada revolusi digit-al.

Jadi, apa untuk makan malam?

Ikut Randee Dawn di Twitter.