Nyalakan grill dengan 3 resipi yang menyenangkan yang sempurna untuk pesta luar

Bawa rakan-rakan dan keluarga yang menarik sambil merangkul hari-hari panas yang panas pada musim panas dengan pesta luar.

Chris Lilly, pitmaster dari Big Bob Gibson BBQ di Alabama, dihentikan oleh Megyn Kelly TODAY untuk mengajar kami bagaimana untuk memanggang grill dengan resipi yang boleh disampaikan sepanjang malam. Stroberi Mustard-sauced mendapat kejutan yang manis dari persik-dalam musim. Makaroni dan keju yang berkrim, berkrim dan berkhasiat dijamin untuk mengesankan walaupun pemetik paling memikat. Dan margarita yang berasap, manis menambah sentuhan api api ke koktail klasik.

Pitmaster Chris Lilly berkongsi kepakaran BBQnya di Megyn Kelly HARI INI

03.03.201804:49

Rebana sawi mustard dengan pic melacur akan sama-sama disukai oleh kanak-kanak dan orang dewasa.

Berpengalaman Mustard Drumsticks With Peach Molasses Glaze
Dapatkan Resipi itu

Drumsticks Mustard Berpengalaman Dengan Peach Molasses Glaze

Chris Lilly

Kuali besi adalah sempurna untuk perhimpunan besar kerana mereka menyimpan makanan panas lama selepas memasak dan anda boleh melayani tetamu terus dari kuali. Topping rangup adalah kontras yang sempurna untuk pengisian berkrim dan cheesy.

Iron-Skillet Macaroni And Cheese
Dapatkan Resipi itu

Iron-Skillet Macaroni Dan Keju

Chris Lilly

Margarita teh yang asap, manis mengambil koktel klasik ke peringkat seterusnya dan akan membangkitkan kenangan masa lapang musim panas kegemaran: duduk di sekitar api unggun.

Asap Sweet Tea Margarita
Dapatkan Resipi itu

Minuman Teh Margarita yang Asap

Chris Lilly