Mozzarella stick-flavored Ruffles chip sekarang wujud – dan kita semua untuk itu

Hanya pada masa untuk Super Bowl Ahad, tuhan-tuhan snek telah memberkati kami dengan snek baru perkadaran epik: Ruffles Mozzarella ‘N Marinara Chips.

Ya, betul: cip rempah mozzarella berperisa kini menjadi sesuatu, dan kami secara rasmi salivating!

Ruffles Mozzarella 'n Marinara chips photo
Frito Lay

Rasa baru menggabungkan dua makanan keselesaan kegemaran kami sepanjang masa dalam satu snek yang lazat, dan ia adalah item baru yang kekal dalam senarai cip kentang Ruffles, jadi tidak perlu bimbang tentang hal itu hilang dari rak pada bila-bila masa tidak lama lagi.

Ruffles Mozzarella ‘n Marinara cip baru dikeluarkan di Amerika Syarikat bulan ini dan kami dapat mengucapkan terima kasih kepada makanan Instagrammer TheJunkfoodAisle untuk melihat produk genius di kedai runcit Safeway Feb. 1. Menurut Frito-Lay, kini anda boleh mencari beg cip di seluruh negara di kedai runcit, pasar kemudahan, dan kedai ubat.

https://www.instagram.com/p/BeohWn7HPA1

Pembebasan terbaru adalah terbaru dalam barisan rasa yang bertujuan untuk menolak sampul surat itu, Naib Presiden Kanan dan Ketua Pegawai Pemasaran Frito-Lay Amerika Utara, Jen Saenz memberitahu HARI INI Makanan.

“Ruffles menikmati kegembiraan peminat kami dengan rasa hebat yang kami fikir mereka akan cinta,” katanya. “Ruffles Mozzarella ‘n Marinara adalah salah satu rasa baru kami yang terkini mengenai gabungan lazat rasa mozzarella yang lazat dengan tendangan marinara yang tajam.”

Ais krim Hot Cheetos Flamin dan mozzarella stick-chips dalam minggu yang sama? Kita tidak tahu apa yang perlu dimakan dahulu!