Minuman Starbucks ini akan dapat membantu anda sepanjang musim sejuk

Starbucks telah melakukannya lagi. Bukan sahaja ia mengeluarkan minuman musim sejuk yang lazat, tetapi ia juga membawa pulang salah satu kegemaran kami sepanjang masa!

Starbucks Cascara Latte
Annabelle Breakey / Starbucks

Pertama: Latte Cascara. Latte baru pertama tahun ini, seperti Plastik Putih, tetapi dengan rasa buah manis yang subtly, dibuat dengan espresso, susu kukus dan sirap cascara dan buih. Cascara, Starbucks memberitahu TODAY, bermaksud “sekam” atau “kulit” dalam bahasa Sepanyol, merujuk kepada “kulit luar buah kopi ceri, yang merupakan buah yang mengelilingi kacang kopi.” Betapa eksotik – dan lazat! “Ia sempurna, manis manis,” kata Emi Boscamp, editor TODAY Food associate.

Hoda menjadi ‘Oda’: salah ejaan kopi Starbucks

17.17.201701:42

BERKAITAN: Starbucks mengumumkan latte pertama tahun 2017

Starbucks Smoked Butterscotch Latte
Liliane Kamikazi / Starbucks

Starbucks ‘Smoked Butterscotch Latte muncul di kedai-kedai A.S. dan Kanada tahun lepas, dan sekarang ia kembali untuk satu lagi musim gemilang. Ia dibuat dengan espresso, susu kukus berperisa dengan sos butterscotch asap dan topping butterscotch berasap – YUM!

“Saya fikir ini meniup Spice Pumpkin, Gingerbread dan, um, setiap rasa kopi lain di S yang besar di luar air,” kata Alessandra Bulow, Editor Makanan TODAY.

The Latte Butterscotch Smoked adalah tahun lalu yang melanda Starbucks membawa satu minuman butterscotch ke hampir setiap benua. Di U.K., mereka mendapat Butterscotch Brûlée Latte; di Eropah, Timur Tengah dan Afrika, mereka mendapat minuman yang sama, yang dikenali sebagai Creamy Caramel Latte: espresso dan caramelized butterscotch, selesai dengan habuk karamel yang menghasilkan topeng bertekstur seperti brûlée.

BERKAITAN: 12 perkara yang paling menjengkelkan pelanggan apabila membuat pesanan kopi

Bercakap tentang benua lain, Starbucks mengeluarkan beberapa minuman kopi baru yang hebat di seluruh dunia. Inilah yang akan kami jalankan untuk mencuba:

Starbucks Banana Frappuccino
Liliane Kamikazi / Starbucks

Walaupun Starbucks menawarkan coklat smoothie stateside yang datang dengan pisang keseluruhan, peminat buah-buahan akan cuba untuk mencuba ini Pisang Yogurt Frappuccino baru yang kelihatan berbusa – tersedia sekarang di Amerika Latin dan Caribbean.

Jane Krakowski dan Hoda mencuba ‘dekaden’ Fruitbake Frappuccino Starbucks

Dis.16.201600:46

Kumquat White Chocolate Mocha
Starbucks

Sudah tiba masanya untuk Tahun Baru Cina di China, minuman Kumquat White Chocolate Mocha yang berbulu adalah campuran mentega koko coklat putih, serbuk koko dan rasa kumquat manis.

BERKAITAN: Begitu dekat, Starbucks! Hoda Kotb berkongsi syiling nama lucu

Starbucks Teavana India Spice Majesty Blend
Liliane Kamikazi / Starbucks

Peminat Chai, periksa ini: Di ​​India, peminum teh tidak lama lagi akan dapat mendapatkan Teavana India Spice Majesty Blend yang dibuat dengan campuran teh hitam Assam, ditanam dengan seluruh kayu manis, buah pelaga, cengkih, lada, anise bintang dan halia.

BERKAITAN: 4 minuman ‘rahsia’ Starbucks dan etika yang betul apabila memerintahkan mereka

Starbucks Golden Sesame Caramel Crunch Latte
Liliane Kamikazi / Starbucks

Kapsul Golden Sesame Caramel Crunch Latte yang bertekstur, menggabungkan espresso dengan perisa wijen nikmat dan topping kacang sesame. Sukar untuk melihat bagaimana gabungan rasa manis dan manis ini boleh menjadi salah, tetapi anda perlu pergi ke Asia Pasifik untuk mengetahui. Mengeluh.

BERKAITAN: Pergi ke menu dengan 8 idea minuman Starbucks rahsia ini

Starbucks Double Chocolate Green Tea Frappuccino
Starbucks

Orang Australia gila untuk perlawanan – serbuk teh hijau halus dengan rasa halus-dan kini mereka mendapat versi baru Frappuccino Teh Hijau. Frappuccino Teh Chocolate Green Double dibuat dengan sos coklat, cip java dan serbuk matcha Green Tea. Ingin mencuba minuman ini di U.S? Nah, jika anda suka faedah teh hijau tetapi dapatkan rasa terlalu kuat, tanyakan kepada barista anda untuk membuang beberapa cip coklat dan java ketika memesan Frap Tea Green standard.