Merancang untuk disumbat pada Thanksgiving? Cuba seluar ini berkembang

Walaupun banyak perdebatan sama ada kalkun atau pihak memenangi Thanksgiving, tahun ini, ternyata kita semua memenangi makanan bercuti – kerana celana pesona yang berkembang pesat kini menjadi satu perkara.

Dengan pinggang pinggang mereka, seluar “seluar” ini membolehkan anda memasukkan semua kalkun dan sisi keinginan hati anda (baik, mungkin bukan jantung anda), tanpa merasakan kesakitan pada butang dan tali menggali ke dalam anda perut post-celebratory.

Dapur Top Thanksgiving Pants
Dapur memasak

Sebahagian daripada promosi nakal dari pemetik-pemetik kotak-kotak, Seluar makan malam kesyukuran ini adalah unisex dan mereka mempunyai grafik pemadam yang menakjubkan di sepanjang pinggang yang melengkung, yang boleh ditarik sepanjang jalan di bawah dada anda untuk kesan Urkel yang benar.

By the way, siapa yang tahu Joey dari “Friends” diam-diam menjadi jenius dan jauh lebih awal dari waktunya?

Joey from
giphy.com

Jika anda cukup yakin untuk memakai seluar ini di hadapan manusia lain, anda boleh mencuba sepasang hanya $ 19.98 di ThanksgivingDinnerPants.com. Keluarga mungkin ketawa, tetapi mereka pasti akan cemburu apabila anda selesa dalam koma makanan lengkap – tiada penyesuaian diperlukan.

Tahun ini, untuk mengadakan makanan kepada mereka yang memerlukan, Stove Top akan menyumbangkan $ 10,000 dari semua hasil seluar ke Feeding America.

Dapur Top Thanksgiving Dinner Pants
Dapur memasak

Dan untuk selebihnya kita yang tidak begitu berani, seluar jeans bergaya yang diperkembangkan sebenarnya wujud, diperbuat daripada benang khas yang dicipta oleh ahli fizik Brazil.

Anda hanya perlu menentukan sama ada martabat anda bernilai tag harga yang lebih tinggi.