McDonald’s membawa balik McLobster Roll pada musim panas ini

New Englanders keinginan untuk sandwic tandatangan tempatan mereka, Roll Lobster, tidak perlu melihat melewati Golden Arches lagi.

Kembali ke menu selepas hibernasi sepanjang tahun, McLobster muncul semula pada harga yang rendah dan rendah (jika dibandingkan dengan Lobster Rolls lain di New England, iaitu) sebanyak $ 9.

McDonald's Lobster Roll
Apa pendapat anda mengenai McLobster? Getty Images

Menurut New England Today Travel, daging lobster Atlantik Utara dibekukan apabila ia sampai ke restoran, di mana ia kemudian dicairkan dan dicampur dengan sedikit mayo dan perasa. Ia dihidangkan di atas katil selada ais dan roti panjang yang panjang, sama seperti yang dimasak oleh McDonald’s sandwich ayam mereka.

Ini bukan kali pertama McLobster kembali ke sebuah restoran berhampiran anda. Gulung pertama kali bermula pada tahun 1993 di seluruh negara, dan ia dibawa kembali ke New England sepanjang tahun 2005. Sekarang, ia adalah musim panas, mengagumkan McMenu semasa musim percutian utama sejak 2015.

Jika anda telah menginginkan hidangan istimewa serantau ini, anda perlu bertindak dengan cepat – McLobster adalah sandwic satu-satunya sahaja, dan ia hanya boleh didapati di lokasi McDonald di Maine, New Hampshire, Vermont, Rhode Island, Massachusetts dan Connecticut.

Lobster gulung: Bagaimana dengan mudah mendapatkan daging keluar dari kulit

Jul.08.201603:19

Foodies telah dibawa ke media sosial menggunakan #McLobster untuk berkongsi ulasan campuran sandwic bermusim ini. Sesetengah mengatakan ia berdiri dengan baik, sementara yang lain fikir ia tidak mungkin dibandingkan dengan gulungan tradisional, namun biasanya lebih mahal, lobster New England.

Jadi sekarang kami berikan kepada anda: Adakah McLobster dan gulung lobster lama dari New England? Sudah tiba masanya untuk mendapatkan jalan trippin ‘untuk mengetahui!

Atau, anda tahu, anda boleh buat sendiri:

Lobster Roll
Dapatkan Resipi itu

Roll Lobster

Melissa Clark