McDonald menggoda kembar McNugget dipping sauce yang popular

Telah dikatakan kuasa akhbar mengarah kepada perubahan sebenar dalam segala hal dari dasar kerajaan kepada pendapat popular, tetapi bagaimana dengan kuasa kartun itu? Terima kasih kepada Permaisuri Musim 3 perdana Cartoon Network “Rick and Morty,” beberapa peminat sos McNugget yang sangat istimewa dan terhad untuk merawat teruk.

“Saya mahu sos Mulan McNugget, Morty,” kata Rick dalam episod itu. “Itulah arc siri saya, Morty! Sekiranya ia mengambil masa sembilan musim!”

Untuk mempromosikan episod Justin Roiland, pencipta bersama itu, yang juga menyuarakan kedua-dua watak tajuk, mencatatkan imej sos kultus kegemaran dengan label Rick dan Morty khas bahawa rantai itu menghantarnya lebih awal daripada perdana.

Bersempena dengan episod malam Ahad, McDonald mengumumkan bahawa mereka akan memberikan tiga jag untuk memilih peminat yang tweet tentang saus semasa Periscope jenama.

Mereka yang dilahirkan pada akhir 1990-an mungkin tidak mengingati percakapan Rick yang pedas dan pedas. Pada musim panas tahun 1998, McDonald’s melancarkan saus Szechuan sebagai promosi untuk “Mulan” Disney. Ia adalah campuran sedikit bawang putih, lada cili dan lada Szechuan. Suatu ketika, saus menjadi sangat dinyanyikan bahawa terdapat petisyen yang menerima puluhan ribu tandatangan untuk melihat kembali. Hidangan saus telah dijual seharga $ 14,000 di eBay.

Walaupun sos saya tidak tersedia secara meluas, hanya tanggapan kembalinya sos itu mempunyai legiun peminat yang teruja di seluruh media sosial.

Seorang wakil untuk McDonald’s untuk McDonald’s mengesahkan HARI INI Makanan yang hanya sejumlah Szechuan yang terhad dibuat dan ia tidak akan tersedia di kedai-kedai – namun.