Makanan selesa menjadi kurus untuk musim panas dengan kaserol veggie yang sihat

Kentang yang dipanggang dengan sos keju gooey dan hidangan yang dipenuhi dengan bayam serbuk yang kaya adalah piawaian pada setiap menu musim cuti musim sejuk. Tetapi pada musim panas, semua susu yang berat boleh menimbang sayur-sayuran. Apabila keinginan untuk menyerap makanan selesa dalam cuaca hangat, kenapa tidak mencambuk kaserol yang membuat hasil musim panas yang paling bukannya versi Thanksgiving yang dimuatkan dengan krim?

Berkaitan: Siri Pinter menunjukkan bagaimana membuat resipi TODAY Makanan untuk krim sayur musim panas satu pot yang sihat

Cahaya and Healthy Vegetable Casserole
Casey Barber

Hidangan sayur-sayuran ini menyajikan keluarga empat dan diisi dengan yang terbaik dari apa yang ada pada musim sekarang: zucchini, squash, jagung, kacang dan tomato. Ramuan rahsia – yogurt Yunani – digunakan bukan krim berat untuk menambah badan dan rasa yang tajam, tolak kandungan lemak tinggi. Dan yogurt Yunani tinggi dalam protein, jadi ia membantu mengisi anda dan memastikan anda berpuas hati. Tambahan lagi, kaserol masih mendahului dengan kerak roti yang renyah dan gurih yang kita semua tidak dapat mencukupi. Ia juga merupakan templat serba boleh untuk menggunakan apa sahaja hasil yang anda ada di tangan – pengganti lada loceng diiris untuk tomato, cuba lapisan keping lobak, atau menambah beberapa gandum kacang.

Musim panas Vegetable Casserole
Dapatkan Resipi itu

Casserole Sayuran Musim Panas

Casey Barber

Bagaimana cara memecahkan zucchini seperti pro

Jun.24.201500:50

Casey Barber adalah seorang penulis makanan bebas, jurugambar, dan pemaju resipi, editor majalah Majalah dalam talian. Makanan. Cerita, dan pengarang Pierogi Love: Baru Mengambil Makanan Keselesaan Sedunia dan Snek Klasik yang diperbuat daripada Scratch: 70 Versi Homemade Nama Merah Kegemaran anda.