Makanan mudah dan idea-idea menghias untuk Halloween bash muktamad

Jika anda cuba untuk merancang pesta Halloween tetapi pemikiran menghiburkan adalah terlalu baik, baik, menakutkan – jangan takut!

Penghibur dan gaya hidup ahli JJ Keras berhenti oleh HARI INI untuk mempamerkan beberapa hiasan kesukaan kegemarannya, sips menyeramkan dan merebak dan juga beberapa permainan parti ghoulish untuk raksasa besar mash bash.

Throw the Halloween bash muktamad: Melayani pukulan misteri, donat vampire, pizza eyeball!

Oktober.27.201703:15

Hiasan pintu

Dapatkan semangat dengan mewujudkan pintu penyihir terbang anda sendiri. Mengesan angka penyihir ke dalam kertas pembinaan hitam yang besar dan memotongnya. Untuk topi, cuba gunakan kulit palsu hitam atau kain beludru dari mana-mana kedai kraf dan tambah kertas perak yang mencolok untuk membuat bulu topi.

Menggunakan cat semprot, buat penyapu jerami metalik menggunakan emas dan tambah reben emas di sekeliling pemegang. Buat tanjung dari sebarang kain emas dan pasangkan ke pintu dengan pita pelekap.

Minuman dan koktel

Pukulan misteri

Tangan punch
Pukulan tanganHARI INI

Buat pengalaman peribadi untuk tetamu anda dengan pukulan misteri ini. Isikan sarung getah dengan air dan letakkan rata di dalam peti sejuk anda. Setelah beku, potong sarung tangan dan anda akan dibiarkan dengan tangan misteri beku. Isi mangkuk menumbuk dengan minuman berasaskan kranberi kegemaran anda. Cukup letakkan tangan ais di dalam mangkuk menumbuk dan nikmati tetamu dengan gembira.

Botol wain mumia

Mummy wine bottle
Botol wain mumiaNathan Congleton / HARI INI

Sekiranya anda sedang menuju ke petang yang menyeronokkan, jangan tampil dengan tangan kosong! Pilih botol wain kegemaran anda dan kulitkan atau taruh labelnya. Bermula di bahagian atas, bungkus pita kasa putih sepanjang jalan ke bawah botol. Tinggalkan ruang di bawah leher botol untuk mata mummy untuk mengintip keluar. Melekatkan mata googly untuk bersenang-senang. Jika tuan rumah atau tuan rumah anda benar-benar suka wain, pastikan anda memasukkan tag dengan kebun anggur, varietal dan tahun.

Bagaimana untuk membuat keg labu untuk Halloween

20 Okt.201701:27

Barang pecah belah mata

Ambil bola mata di pelbagai saiz di kedai kerajinan tempatan anda dan hanya sapukan dengan plasticware parti murah anda dengan gam. Ia adalah aktiviti yang hebat untuk anak-anak kecil, juga.

Piring parti

“Day of the Dead” hummus dip

“Day of the Dead” hummus dipNathan Congleton / HARI INI

Isi hidangan oval atau tengkorak gula dengan hummus. Untuk topping, gunakan lada merah lada dan lada oren untuk bahagian atas kepala; timun yang dihiasi dengan bahagian tomato yang dihiris akan membentuk mata; letakkan petua asparagus dalam ayam untuk hidung; kernel jagung akan membentuk deretan gigi dengan satu kacang hijau di tengah dan aksen keseluruhan hidangan dengan peterseli tip dan kembang kol ungu.

Tempatkan cip biru di sekeliling karya anda dan nikmati!

Ini juga boleh menjadi aktiviti yang menyeronokkan, mesra kanak-kanak dengan plat mini dip. Biarkan kanak-kanak bercampur dan memadankan sayuran mereka sendiri untuk membuat tengkorak unik dan reka bentuk yang lain.

Gula-gula yang menyeramkan

Donat vampire

Ambil sedozen donat berlapis dan masukkan gigi vampire plastik di dalam lubang. Tambah darah dan rambut dengan frostings berwarna merah dan coklat, kemudian pasangkan mata permen. Manisan gula-gula ini juga memperlakukan kelebihan larut malam!

Permainan Parti Halloween

Melemparkan labu

Tutup kotak kadbod yang besar dengan kertas hitam. Gunakan kertas pembinaan oren untuk memotong tiga kepala labu (kecil, sederhana dan besar). Potong lubang untuk mulut di mana bola harus dibuang. Untuk mata labu, gunakan kertas glittery. Untuk memulakan permainan, mula melemparkan bola ke mulut besar, bawah mulut. Sekiranya anda menjaringkan gol, bekerjalah ke pembukaan teratas.

Kotak misteri

Misteri Box for Halloween
Kotak Misteri untuk HalloweenHARI INI

Sediakan untuk menakutkan Halloween sebenar! Buat kotak misteri dan biarkan tetamu menerangkan apa yang mereka rasa. Ini menyeronokkan untuk kanak-kanak dan orang dewasa! Biarkan tetamu meletakkan tangan mereka di lubang No 1 dan meneka bahagian badan yang mereka rasa. Berikut adalah makanan yang disyorkan untuk setiap bahagian badan:

  • Apricot kering – Telinga
  • Kupas anggur – Eyeballs
  • Kembang kol berkayu – Otak bergelora
  • Mie yang dimasak – Slimy nyali
  • Peach tomato – Squishy heart
  • Wortel bayi – jari kaki kecil

Beg goodie

Halloween hand gift-bags
Beg tangan tangan HalloweenNathan Congleton / HARI INI

Beli sarung tangan lateks atau plastik dan biarkan anak-anak – dan pencinta gula-gula dari semua peringkat umur – isi dengan hidangan kegemaran mereka. Tootsie Rolls, Kit Kats, Twix dan Smarties berfungsi dengan baik untuk jari panjang. Ikatan beg tangan (dapatkan?) Dengan sutera hitam atau reben grosgrain. Anda juga boleh gam di atas labah-labah palsu untuk bercakap lebih licik. Ini benar-benar sempurna tangan keluar.