Laporan fudge: 8 brownie pesanan pesanan terbaik

Semua orang suka bau brownie segar yang dibakar dari oven. Tetapi beberapa yang terbaik boleh keluar daripada peti mel anda, jika anda tahu di mana hendak melihat.

Para tasters di Kitchen Test America baru saja menguji brownies dari 8 pembuat roti pesanan pesanan terkemuka. Mereka mengarahkan pelbagai brownie dan menilai brownie asas dari setiap syarikat. Selain itu, tasters mencicipi perisa yang lebih luar biasa dalam setiap jenis. Beberapa brownie adalah wahyu, yang lain hanya baik. Berikut adalah keputusan, mengikut keutamaan (harga tidak termasuk penghantaran, yang akan menambah $ 7 hingga $ 20):

Baked

Harga: $ 38.00 untuk 8 brownie dibungkus secara individu

Tasters mengetengahkan kedai kopi Brooklyn yang asli Deep Dark ini. Varieti yang unik, seperti Pedas (dengan chiles dan kayu manis) dan Sweet and Salty (dengan karamel dan fleur de sel), juga terkena. Kotak matte coklat dengan reben putih mudah tetapi pinggang. Mahal, tapi batu brownies ini.

www.baked.com

New York Coklat

Harga: $ 36.00 untuk 12 brownies dibungkus secara individu

Brownie asli dari Long Islandcompany ini menjadi yang kedua. Tasters memikirkan jenis lain (seperti Toffee dan Butter Peanut) yang baik, jika sedikit pejalan kaki. Brownies datang dalam kotak putih elegan dengan reben perak yang anggun. Nilai yang baik, dengan sedozen coklat besar.

www.newyorkbrownies.com

Zingermans

Harga: $ 50.00 untuk 10 brownies dibungkus secara individu

Pelbagai dari kedai gourmet yang terkenal ini di Ann Arbor, Michigan, tidak mempunyai brownie polos (brownie Magic memiliki walnut), tetapi tasters tidak kelihatan fikiran. Cokelat Buenos Aires (dengan dulce de leche) adalah hit besar, seperti coklat yang dibumbui dengan oren dan badam. Kotak kadbod yang besar dengan cetakan aneh dipenuhi dengan hanya 10 brownie bersaiz sederhana-sedikit pengecualian yang diberikan saiz kotak dan tag harga tinggi.

www.zingermans.com

Brownie Mary Louise Butter

Harga: $ 44.00 untuk 12 brownie dibungkus secara berasingan, ditambah 2 bungkus kelopak brownie (tepi coklat berkerut)

Baker ini yang berpangkalan di Austin, Texas, memenangi mata untuk keasliannya. Perasa yang luar biasa (termasuk minyak bunga, pelabuhan, dan gemuk) dan nama-nama suka bermain – seperti Aztec God (dengan chipotle chiles) dan Serius Stout (dengan bir) – lebih menarik daripada brownies itu sendiri. Walau bagaimanapun, coklat Mental Julep rasa mint masih hidup sehingga pengebilan. Pembungkusan dek art deco lengkap dengan beg organza merah semata-mata membuat ini hadiah yang elegan.

www.buttersbrownies.com

Dancing Deer Baking Co.

Harga: $ 34.50 untuk 4 beg masing-masing mengandungi 4 brownies

Kotak kayu yang kukuh dan boleh diguna semula dari syarikat barangan bakar Boston yang terkenal ini dipenuhi dengan empat pakej gaya runcit yang kelihatan seperti sesuatu yang mungkin anda ambil di kedai runcit. Rasa standard yang cantik dan brownies sedikit kering dan rapuh. Brownies yang layak pada harga yang layak tetapi sukar untuk mendapatkan teruja tentang pelbagai ini.

www.dancingdeer.com

Brownies dongeng

Harga: $ 59.95 untuk 12 brownie dibungkus secara berasingan, ditambah 2 pencuci mulut

Syarikat berpusat di Phoenix ini menggambarkan dirinya sebagai “syarikat brownie gourmet pesanan pesanan terbesar di negara itu.” Kotak suede palsu dengan busur kulit dan tudung satin ungu yang bergaya membuat pilihan hadiah istimewa ini. “Original” brownie bernasib baik hanya dalam rasa, tetapi panel kami lebih teruja oleh brownies decadentRaspberry Swirl.

www.brownies.com

Sans Souci

Harga: $ 30.00 untuk 2 lengan masing-masing mengandungi 6 brownies

Kotak coklat dan merah jambu mewah dengan logo timbul kelihatannya mungkin mengandungi truffles. Sebaliknya, setiap kotak (satu pesanan mengandungi dua kotak) melindungi lengan tunggal dengan enam brownies. Pengilang kecil ini menyeru brownies asas mereka, Bar Marquis, dan mereka lebih seperti salib di antara kek coklat tanpa tepung dan truffle. Terlalu kaya untuk kebanyakan tasters yang tidak fikir mereka adalah brownies benar.

www.sanssouciconfections.net

Penyihir Lemak

Harga: $ 40.00 untuk 16 brownies dibungkus secara individu

Nama comel dan logo, tetapi kotak kadbod logam yang brownies tiba kelihatan agak murah dan rapuh. Kami memesan brownies a la carte dan mempunyai lapan jenis yang menarik untuk dipilih. Kami suka bahawa setiap orang dibungkus secara individu dan mempunyai nama-nama kreatif (seperti Penyihir Merah yang dibuat dengan ceri kering), tetapi akhirnya coklat ini hanya rata-rata.

www.fatwitch.com

Berminat untuk membuat brownies anda sendiri? Semak resipi berikut dari Giada De Laurentiis, Nigella Lawson dan Ellen Carroll yang pasti menggemaskan gigi manis anda:

Dapatkan Resipi itu

Bourbon Fudge Brownies

Ellen Carroll

pagebreakTemukan resepi dari Giada dan Nigella … benar

Dapatkan Resipi itu

Brownies yang ditaburi

Nigella Lawson

Dapatkan Resipi itu

Espresso Brownies

Oleh Giada De Laurentiis