Krim Goth ini ada di sini untuk menghancurkan unicorns

Media sosial telah diserang dengan banyak unicorns dan pelangi akhir-akhir ini, tetapi kini terdapat pencuci mulut untuk mereka yang mempunyai jiwa yang lebih dekat dengan sisi gelap dan kekeliruan.

Krim Goth ini ada di sini untuk menghancurkan unicorns

Apr.27.201700:33

Sedikit Ais Krim Kerosakan di Los Angeles, California tidak melancarkan kegembiraan unicorn pelangi merah jambu dan ungu sebagai jawapan kepada trend makanan menjengkelkan terbaru, tetapi sebaliknya pergi ke sisi gelap, dengan nikmat, dengan ais krim yang diilhamkan Goth.

Penciptaan ais krim ini hanyalah impian Gothic yang memakai gincu gelap dan menyayatkan puisi, dengan aroma tengah malam, aroma almond-aroma yang lembut berperisa ais krim. Ia juga berkhidmat dalam kerucut hitam!

https://www.instagram.com/p/BTHhTyHBOcL

Rasa almond-aromatik sebenarnya datang melalui arang diaktifkan, yang kelihatan samar-samar seperti topeng muka tetapi juga boleh menjadi lazat. Kami terbuka.

Topping boleh didapati jika anda ingin menambah warna kepada penciptaan ais krim anda, tetapi sebenarnya, jika anda masuk ke dalam hati dan pelangi, anda mungkin tidak akan turun untuk pencuci mulut ini juga. Pencuci mulut yang gelap dan muram untuk semua – kami masuk ke dalamnya. Anda boleh mendapatkan pusing harapan dan pelangi di mana-mana di blok (atau sebenarnya juga dalam perisa lain di Little Damage).

Kerana penciptaan arang ini, sebenarnya bukan satu-satunya cara untuk mendapatkan ais krim sebagai gelap sebagai jantung anda. Morgenstern di New York City berkhidmat dengan es krim hitam keras yang dipanggil abu kelapa pada musim panas lepas, dan ais krim hitam sesame telah wujud di Jepun selama bertahun-tahun – anda juga dapat mencari ais krim dakwat di beberapa tempat.

Bagaimanapun, krim ais krim hitam dan kerucut hitam yang sedikit Kerosakan kelihatan sangat keren di Instagram, dan akhirnya, tidak semua yang benar-benar penting?

Mengapa baristas Starbucks tidak mahu anda memerintahkan Unicorn Frappuccino

Apr.21.201700:41