Kopi Hugh Jackman memerlukan barista baru – jadi Ryan Reynolds muncul

Kopi Hugh Jackman di New York City baru-baru ini menegaskan bahawa mereka sedang mencari barista baru.

Bertuah kerana, semua orang, Ryan Reynolds memutuskan untuk muncul.

“Kami menegaskan bahawa @laughingmancoffee sedang mencari barista baru …. dan, @vancityreynolds muncul? #Makeeverycupcount,” Jackman diposkan pada Instagram Khamis.

Kemudian pada hari itu, The Laughing Man menyiarkan semula foto Jackman dalam cerita Instagram dengan persetujuan yang bersinar: “Baiklah, dia disewa!”

Tidak perlu dikatakan, peminat memberi respons kepada jawatan Twitter dan Instagram dengan beberapa kegembiraan.

“Deadpool dan Wolverine In A Coffee !!!!” satu orang tweeted.

“OMG !! Saya perlu menyemaknya dan semoga bertuah dan lihat salah seorang daripadamu,” ada yang menulis.

Semua yang diketepikan, Reynolds tidak terlepas untuk menonjolkan seni latte yang mengagumkan seperti beberapa celebri-lattes barista, tetapi untuk berkeliaran dengan kawan lama, Jackman, yang juga pada hari itu (bercakap tentang wawancara menakutkan).

Jackman dan Reynolds, yang menggambarkan wira-wira Marvel Wolverine dan Deadpool, masing-masing sering dilihat bercakap-cakap dalam pertempuran media sosial yang mesra atau wawancara nakal – seperti gambaran Jackman yang menggemari teman baiknya dengan topeng potong yang mengesankan.

Jackman melancarkan The Laughing Man, yang mempunyai dua lokasi di New York City, pada tahun 2011 dengan pengasas bersama dan CEO David Steingard. Semua keuntungan dari kopi pergi ke The Laughing Man Foundation, yang menyokong petani kopi di negara-negara membangun, serta program pendidikan, pembangunan masyarakat dan usahawan sosial di seluruh dunia.

Steingard mengesahkan kepada HARI INI Makanan bahawa pencarian semasa Laughing Man untuk barista baru tetap terbuka – tetapi kami masih berharap Reynolds mendapat persembahan.