Kopi ais Oreo adalah cara baru yang manis untuk memperbaiki kafein pagi anda

Orang telah menghancurkan Oreos dalam susu sejak awal, baik, Oreo. Tetapi sekarang, jenama di belakang kuki kegemaran susu mahu peminat merawat manis untuk mendapatkan buzz sedikit dengan tanda tangan kuki-dan-krim.

Terima kasih kepada Sambutan Antarabangsa, kopi ais krim Oreo secara rasmi adalah satu perkara.

Antarabangsa Delight Oreo Iced Coffee
International Delight Oreo Iced CoffeeDiberkati oleh Keseronokan Antarabangsa

Anda tidak perlu berjalan ke dalam kopi untuk mengambil minuman baru.

Edisi terhad Oreo Iced Coffee kini boleh didapati di kedai Walmart yang terpilih di seluruh negara dan dijual sekitar $ 3.56 – itu kurang daripada satu kopi grande di Starbucks! Pada masa ini, kopi ais terdapat dalam bekas separuh gelen. Sudah tentu, anda hanya boleh menghancurkan beberapa cookies, menambah setengah setengah kepada cawan kegemaran Joe dan biarkan duduk di dalam peti sejuk untuk sedikit juga.

Tonton Kathie Lee dan Hoda rasa-menguji rasa Oreo baru

April.30.201802:07

Jadi apa yang sebenarnya dalam minuman ini?

Ia dibuat dengan susu, krim, serta rasa semulajadi dan tiruan, seorang rep untuk International Delight memberitahu TODAY Food. Untuk minuman manis, kiraan kalori tidak tinggi: ia berdering pada 120 kalori setiap cawan. Sebagai perbandingan, secawan susu 2 peratus biasa mempunyai 124 kalori.

The Buy Impulsive, adalah antara yang pertama untuk memecahkan berita tentang kopi di Instagram dan kemudian membuat cadangan kepada syarikat itu.

“Okay, sekarang ini sudah terlepas, mungkin sudah tiba masanya untuk International Delight Oreo Coffee Creamer. Saya tidak mahu dikelilingi oleh jumlah set krim dalam kopi ais ini. banyak krim kopi Oreo ke kopi saya atau hanya minum krim kopi Oreo terus. Berikan itu kepada saya, Selamat Hari Antarabangsa. “

Jika anda pernah lemas kopi anda di salah satu daripada krim kopi International Delight, maka anda mungkin memahami apa yang Beli Yang Impulsif bercakap tentang. (Nota editor: Saya secara peribadi terobsesi dengan krim vanila Perancis, yang membuat secawan rasa joe seperti kopi ais krim).

Impian itu akan menjadi kenyataan. Menurut hotline syarikat, krim Oreo dijangka akan dikeluarkan pada 9 Julai.

Tidak lama lagi, sesiapa sahaja akan dapat bangun untuk susu, kue dan kopi – panas atau sejuk.