Koki Black Friday TGI ‘koktail dengan arang boleh mengambil trend terlalu jauh

TGI Jumaat melancarkan koktail baru yang sangat melampau untuk meraikan Black Friday – dan ia termasuk satu bahan unik yang sesetengah tuntutan sebenarnya boleh membantu menyahtoksik badan anda.

Pada hari Isnin, rantaian restoran yang diumumkan menerusi Facebook Live bahawa mereka menawarkan minuman edisi terhad yang merangkumi arang yang banyak dibincangkan mengenai arang aktif. Jumat Hitam pada dasarnya adalah teh es Long Island, tetapi ia dibuat dengan hanya arang yang cukup untuk memberikan warna hitam mendalam.

Pasti, ramuan istimewa memberikan warna yang sangat menakutkan, tetapi mengapa menambah sesuatu yang kononnya menyahtoksikan koktel yang cukup kuat?

Wakil TGI Jumaat memberitahu KINGDOM Makanan melalui e-mel bahawa ini adalah kali pertama rangkaian telah menawarkan koktel khas untuk menghormati hari yang fokus hari ping.

“Arang diaktifkan telah berada di radar kami untuk sementara waktu sebagai trend panas yang kami mahu dibawa ke seluruh negara. Black Friday menyampaikan peluang yang sempurna untuk mendahului koktail baru yang tidak dapat dilupakan, “kata Rob Farrington, Pengarah Bar & Minuman TGI, Jumaat..

Jumat Hitam dibuat dengan rum putih, vodka, gin, triple sec, cola dan versi khas campuran manis dan masam asli Jumaat yang mengandungi arang aktif.

Selepas garis panjang, orang ramai dan juga pergaduhan yang berlaku pada Black Friday, tidak hairanlah bahawa sesetengah pihak mungkin mahu menendang koktel. Tetapi sekiranya anda meminum arang?

“Oleh kerana arang mengikat bahan kimia, ia boleh melekat pada ubat preskripsi anda, mengurangkan keberkesanannya,” tulis pakar pemakanan Frances Largeman-Roth, RDN. Walaupun wanita yang tidak hamil atau menyusui akan meminum koktail arang diaktifkan ini (kerana ia menjadi koktel dan semua), orang yang mempunyai apa-apa jenis penyumbatan gastrointestinal atau masalah GI perlu bercakap dengan doktor sebelum menyedut minuman ini.

Seorang wakil untuk TGI Jumaat memberitahu TODAY Makanan bahawa setiap koktail mengandungi “kurang daripada 1/8” sudu teh arang yang diaktifkan dan bahawa ia “cukup [arang] untuk memberi kesan warna minuman itu.”

Jika Kepulauan Long tidak benar-benar perkara anda, Jumaat juga melancarkan dua minuman bercuti baru yang sangat mirip dengan Shakespeare yang diselaputi pencuci mulut di New York City dari Black Tap.

Bersama dengan koktel Black Friday, para peminat Jumaat dapat menikmati salah satu daripada dua Shake Extreme bertema bercuti. Ciptaan-cawan yang kaya dengan gula-gula ini pada dasarnya telah menaikkan susu kental yang terdapat dalam varieti yang mesra kanak-kanak dan dewasa.

S’mores panggang adalah campuran vanila Ais krim, kue Oreo, marshmallows panggang, graham cracker, sos coklat Ghirardelli, krim cambuk dan taburan. Untuk menjadikannya lincah, pelanggan boleh menambah Smirnoff Vanilla dan brendi.

Ais krim arang ?? Dapatkan sudu pada trend baru liar dan aneh

Jul.20.201703:59

Stuffer Stocking mempunyai asas aiskrim vanila, kue bercuti, taburan, krim disebat, tongkat gula-gula dan edisi cuti marshmallow.

Ketiga-tiga minuman ini akan dimulakan mulai Jumaat ini, 24 November di lokasi TGI Jumaat di seluruh negara.

Bagi mereka yang tidak dapat mendapatkan aliran arang yang aktif, terdapat banyak produk di luar sana untuk mencuba: dari ais krim arang ke arak detoksifikasi minuman … dan juga produk kecantikan arang, masa depan kelihatan sangat gelap!