KFC menyebarkan cinta (ayam goreng) dengan kad ‘n’ menghidu kad Valentine

Adakah aroma ayam goreng membuat anda atau pasangan anda lapar untuk bercinta?

Jika ya, anda beruntung! Bermula pada hari Isnin, 12 Feb, lokasi peserta KFC yang menyampaikan kad pengenalan ‘n’ mengejar kad Hari Valentine yang menampilkan pengasas rantai ayam, Kolonel Harland Sanders, dan ucapan sappy untuk kesayangan anda.

KFC launches chicken-scented scratch n' sniff Valentine's Day cards Feb. 12.
KFC melancarkan permata ayam wangi n ‘sniff Hari Valentine pada 12 Februari.Ayam Goreng Kentucky

Setiap satu set empat kad yang dimasak ayam datang dengan pesanan hidangan makan ayam $ 10, termasuk pilihan enam potong ayam goreng, sembilan tender tambahan renyah, 12 sayap panas, atau gumpalan popok nuggets. Dengan sebotol klasik ayam rangup di tangan, anda boleh menggaru dan menghidu 11 herba dan rempah-rempah KFC untuk menunjukkan madu dan biskut anda seberapa banyak yang anda peduli.

Setiap kad Hari Valentine termasuk nota cinta, seperti “Anda mempunyai resipi rahsia untuk hati saya,” atau “Kami dua kacang dalam periuk ayam pedas.”

Frasa-frase itu telah bekerjasama dengan gambar-gambar asli Kolonel Sanders – tidak perlu dikelirukan dengan kolonel selebriti terbaru, penyanyi negara tercinta, Reba McEntire.

Kolonel Sanders spreads the love this Valentine's Day with scratch n' sniff cards.
Kolonel Sanders menyebarkan cinta Hari Valentine dengan kad n ‘sniff.Ayam Goreng Kentucky

Sebagai peminat ayam goreng, kita hanya perlu mendapatkan citarasa yang baru.

Kad tidak betul-betul berbau seperti baldi ayam kolonel, tetapi pasti ada aroma yang pedas, sedikit berisi yang dilepaskan pada menggaru kad. Seperti pelindung matahari Ringan Extra rantaian dari rantaian dari tahun 2016, kad ini bau lebih seperti bouillon kiub daripada ayam goreng yang baru – yang mungkin masih menjadi bau sambutan selepas menghidu semua bau manis yang biasa terapung pada 14 Februari.

KFC memberikan potret Kolonel Sanders kepada lelaki yang menguraikan rahsianya

Nov.10.201701:44

Sama seperti sandwic ayam keranjang dua kali, KFC telah di roll (yuk, yuk) dengan produk wangi ayam. Pada Disember 2016, rantaian itu melancarkan lilin fried-chicken-edisi terhad untuk cuti.

Sekiranya anda “suka ditimpa ayam” tetapi tidak mempunyai masa untuk pergi ke KFC dalam beberapa hari akan datang, anda boleh teks valentine anda dengan imej bertemakan ayam. KFC telah bekerjasama dengan Tenor enjin carian GIF mudah alih untuk menyebarkan cinta digital yang sedikit, jadi anda boleh teks burung anda, kawan, dan mana-mana ucapan animasi istimewa tercinta yang lain minggu ini.

GIF Kfcvalentine dari GIF Kfcvalentine