Kerajaan anjing panas Joey Fatone akan berkembang secara besar-besaran

Pernah tertanya-tanya apa yang sebenarnya berlaku untuk bekas ahli kumpulan lelaki?

Walaupun sesetengah mencari kemasyhuran yang diperbaharui sebagai perbuatan solo, beberapa bintang pop mendapati kejayaan yang lazat dalam industri yang sama sekali berbeza.

Wahlburgers yang berpangkalan di Boston, yang dimulakan oleh Mark, Donnie dan Paul Wahlberg dari Anak-Anak Baru pada kemasyhuran Blok, sudah mempunyai beberapa lokasi di seluruh A.S. dengan berpuluh-puluh lebih dirancang untuk bulan-bulan mendatang.

Sekarang, Joey Fatone dari ‘NSync sudah bersedia untuk mengambil makanan segera dengan restorannya Fat One, sebuah tempat anjing panas di Orlando yang dibuka tahun lepas. Fatone melihat masa depan yang lumayan dalam perniagaan frankfurter dan dia berkata beliau berharap untuk membuka tiga lagi lokasi di negeri Sunshine tidak lama lagi. Dia juga ingin membuka di salah satu bandar yang paling panas di negara ini, New York.

“Saya suka bercakap di [New York City] dan juga Brooklyn atau Bensonhurst, kejiranan tempat saya dilahirkan,” katanya kepada Page Six. “Terdapat tempat yang tidak berkesudahan, tetapi ia adalah tempat mencari tempat yang baik yang sesuai dengan jenama Fat One.”

Tetapi jika anda tidak tinggal di Florida atau New York, jangan bimbang peminat Fat One. Pada hari Isnin, Fatone memulakan kerjayanya di HSN. Betul, untuk hanya $ 49,95 (atau tiga pembayaran mudah $ 16.65), anda juga boleh mendapatkan 24-pek fret all-beef penyanyi.

Sonoran Hot Dog
Dapatkan Resipi itu

Sonoran Hot Dog

Ryan Clark

Fatone juga sedang berbincang untuk siri TV baru, dan dia kini sedang mencari untuk mengambil Fat One di jalan raya dengan trak makanan. “Terdapat banyak orang yang bertanya kepada kami, ‘Hei, buka kedai di sini, buka kedai di sana,'” tambahnya kepada Page Six. “Jadi pada masa ini, kerana kita tidak mempunyai kedai di bandar atau negara mereka, kita sebenarnya akan dapat memerintahkan mereka.”

Mungkin lebih banyak heartthrobs band budak kegemaran kami akan masuk ke dalam permainan makanan tidak lama lagi.

Pasukan editorial TODAY memutuskan untuk membawa anda laporan ini mengenai perkara ini. HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI. Semua harga tertakluk kepada perubahan dan item boleh dijual berdasarkan inventori saudagar.