Kellogg melancarkan permaidani Froot Loops yang baru dalam tempoh 10 tahun

Bagi mereka yang telah lelah bijirin yang semua rasa yang sama, yang satu ini untuk anda.

Kellogg mempunyai produk baru yang dicurahkan ke dalam mangkuk musim panas ini – dan ia adalah kotak Buah Buah dengan rasa baru dan bentuk baru.

Liar berry is Froot Loops' first new flavor in 10 years.
Beri liar adalah rasa baru pertama Froot Loops dalam tempoh 10 tahun.FTP Edelman / Kellogg’s

Pada satu ketika dalam dekad yang lalu, banyak peminat Kellogg melihat bahawa warna cincin Froot tradisional tidak mewakili buah-buahan yang berbeza, melainkan mempunyai rasa yang manis, samar-buah buah.

Walaupun Kellogg telah melepaskan bijirin Unicorn berbentuk O yang melanda United Kingdom dan akhirnya menuju ke A.S. yang merupakan rasa cupcake, ia bukan secara rasmi produk Froot Loops.

Walau bagaimanapun, pada hari Selasa, Kellogg melepaskan Frost Berry Froot Loops, dan ia adalah jenama Froot Loops yang pertama yang dicipta jenama dalam 10 tahun. Kotak kini boleh didapati di kedai runcit dan peruncit di seluruh negara. The O adalah merah, biru dan hijau dengan – gasp! – bintang kecil ungu. Jangan bimbang, bintang juga mempunyai lubang kecil di dalamnya.

Froot Loops' O's and stars bring a new sweet, tangy flavor.
Gelung Froot ‘O dan bintang-bintang membawa rasa manis yang baru.Edelman / Kellogg’s

Menurut Kellogg, campuran sarapan pagi itu adalah “keseimbangan kebaikan manis dan tart yang berminyak yang akan menyebabkan peminat menjadi liar sejak saat ini rasa aroma itu menggelitik hidung mereka hingga menghirup susu manis yang tertinggal.”

SweeTarts untuk sarapan, sesiapa sahaja?