Kejutan manis! Lelaki ini dicadangkan kepada teman wanitanya dalam cawan coklat panas

Seorang wanita dari negeri Washington dengan gigi manis berada dalam kejutan yang sangat istimewa ketika teman lelakinya baru-baru ini muncul dalam satu cara yang paling luar biasa.

Emoniel, 25, berkata kekasihnya, Arielle, 21, menyukai dia lebih daripada apa-apa – tetapi coklat panas datang dalam jarak yang kedua.

Coklat panas ‘mekar’ ini dibuat untuk cadangan perkahwinan yang paling manis

September.28.201701:02

Pasangan itu, yang meminta nama-nama terakhir mereka tidak digunakan, tinggal di Seattle, tetapi mereka merancang perjalanan jatuh ke New York supaya Arielle dapat bertemu dengan keluarga Emoniel. Beberapa bulan yang lalu, ketika dia mencari cara kreatif untuk mencadangkannya, Emoniel tersandung pada video yang akan membuat perjalanan mereka lebih manis lagi. Dia telah menemui pembukaannya yang sempurna.

Video itu mempamerkan bunga marshmallow yang mekar ketika diletakkan di coklat panas di bakery New York Dominique Ansel (yang paling terkenal di Cronut). “Ia hanya mengklik,” katanya. Bunga itu akan dapat mendedahkan cincin kepada Arielle.

Dia segera menghubungi kedai roti untuk memberitahu mereka tentang rancangannya – dan mereka lebih bersedia untuk membantu. Misi itu telah dilaksanakan pada hari Ahad, 17 September.

“Setelah selesai makan tengah hari di pusat bandar Manhattan,” kata Emoniel kepada TODAY Food, “Saya membenarkan Arielle mengetahui bahawa paman saya akan menjemput kami sebaiknya dia bekerja untuk membawa kami ke rumah datuk nenek saya dan dia bekerja rapat dengan Broadway dan Spring Street, jadi dia mahu kami menunggu di dalam kopi berdekatan.

“Pada hakikatnya, dia tidak berkata apa-apa, saya tidak tahu di mana dia bekerja, ini semua untuk mendapatkannya berhampiran kedai roti.”

Berduri Hazelnut Hot Chocolate
Dapatkan Resipi itu

Coklat Hazelnut Panas

Sepanjang hujung minggu, Emoniel telah memberitahu Arielle bahawa dia telah menggerutu untuk croissant yang baik, yang, dia mengakui, cantik daripada watak. “Saya seorang karnivor,” katanya kepada KAMI. Tetapi apabila mereka berjalan melewati Dominique Ansel, Arielle mencadangkan mereka masuk. “Saya tidak bersetuju,” katanya.

Sebelum ketibaan mereka “tiba-tiba”, Emoniel telah menghantar mesej kepada pengurus kedai itu, jadi kakitangan tahu siapa mereka ketika mereka berjalan di dalam.

“Walaupun kami menunggu secara berturut-turut untuk memesan croissant, saya menangkap Arielle melihat coklat panas yang sedang dipamerkan jadi saya menegaskan bahawa kami memesan satu.” Smooth, Emoniel, licin.

Semasa dia membayar, dia menyelipkan cincin di bawah kad kreditnya (itu sedikit gila, di sana!) Dan kakitangan Ansel dengan senyap memasukkannya ke dalam bunga marshmallow. Pasangan itu mengambil tempat duduk di taman dan pengurus membawa kakao panas yang panas ke pasangan itu.

Kemudian, sihir romantis bermula. Arielle memerhatikan dengan kagum apabila marshmallow perlahan-lahan membuka … sehingga ia mendedahkan cincin itu!

Seperti yang anda boleh katakan dengan rupa di wajahnya, dia benar-benar terkejut – dan dia berkata ya sebelum dia boleh mendapatkan cincin di jarinya.

Arielle mungkin telah menyukai coklat panas sebelum cadangan yang hebat ini – tetapi sekarang ia diambil dengan makna baru. Bercakap tentang isyarat manis!