Keju prosecco merah jambu kini adalah satu perkara kerana sudah tentu ia

Apabila datang kepada makanan yang dibuat untuk Instagram, inilah produk yang berwarna-warni yang akan membuat anda mengatakan “keju!”

The Great British Cheese Company telah memperkenalkan satu keju berlian-merah jambu, dan ia mempunyai orang-orang yang berdengung untuk warna yang unik yang pasti menjadi hit di pesta percutian tahun ini.

Merah jambu cheese
Keju merah jambuGreat British Cheese Company

Produk ini adalah bahasa Inggeris klasik Wensleydale yang diselitkan dengan perisa rasa raspberry dan tajam. Dikelilingi oleh kulit merah jambu panas, keju mempunyai tekstur lembut dan rapuh bersama-sama dengan kesegaran susu, menurut keterangan syarikat di laman webnya. Dan pasangan raspberry dan prosecco dengannya menghasilkan “gabungan rasa manis, manis dan berasid.”

Anda boleh membeli lori 200 gram keju untuk £ 4.50 (sedikit kurang daripada $ 6), tetapi – dan ini kicker – ia hanya tersedia untuk penghantaran di United Kingdom.

Jika anda benar-benar mahukan keju merah jambu, namun, ia wujud di A.S.. Dan sementara itu tidak begitu biasa, kami telah melihat variasi lain muncul di media sosial sejak merah jambu milenium menjadi warna Ia tahun lalu.

https://www.instagram.com/p/BQ0RR1oh0MX

Dan jika anda benar-benar ingin pergi jauh apabila keju yang diperkenalkan dengan wain diperkenalkan, anda perlu mengangguk ke Kaukauna Port Wine Cheese Ball yang telah dihidangkan di perhimpunan perayaan selama beberapa dekad. Panggil ke nenek keju merah jambu.

Sudah tentu, ia bukan hanya keju yang mendapat rawatan merah jambu. Bilangan produk makanan yang telah diberikan warna trendi ini melonjak pada tahun lalu – kita telah melihat segala-galanya dari coklat ruby ​​hingga “Minuman Pink” di Starbucks.

Dan bukan hanya makanan dan minuman berwarna merah jambu yang menjadi berita utama pada tahun 2017. Terdapat juga lonjakan perlakuan berwarna pelangi. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, terdapat pelancaran “unicorn” minuman ringan Starbucks, bagel dan juga sandwich keju panggang.

Garisan bawah? Makanan yang berwarna-warni ada di sini untuk kekal. Dan akaun Instagram kami benar-benar baik dengan itu.

HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI.