Kate snek kegemaran kegemaran Kate Hudson, serta resipi 4-ramuannya

Inilah kebenaran mengenai Kate Hudson: aktres dan pengasas bersama Fabletics sama seperti turun ke bumi dan bersesuaian dengan orang ketika dia muncul di skrin. Dikenali kerana mempunyai beberapa abs terbaik di Hollywood, bintang itu mengatakan kepada TODAY Food bahawa dia masih belajar batasannya ketika datang untuk menghidangkan, walaupun ketika itu makanan yang seolah-olah sihat: “Setiap kali saya mempunyai badam, saya selalu berakhir makan terlalu banyak kacang, “Hudson mengakui.

Gambar: KATE HUDSON
JIMMY KIMMEL LIVE – “Jimmy Kimmel Live” disiarkan setiap malam pada pukul 11:35 pagi. EST dan ciri-ciri pelbagai tetamu yang terdiri daripada selebriti, atlet, aksi muzik, pelawak dan subjek minat manusia, bersama-sama dengan komedi bit dan band rumah. Para tetamu untuk hari Selasa, 26 April termasuk Kate Hudson (“Hari Ibu”), Evan Peters (“Elvis & Nixon”) dan tetamu muzik James Bay. (ABC / Randy Holmes)
KATE HUDSON
Randy Holmes / ABC

“Saya tidak mengikuti diet yang ditetapkan, tetapi untuk snek, saya besar memotong sayur-sayuran dan menyimpannya di dalam peti sejuk,” katanya. “Jika mereka tidak dipotong, saya tidak makan mereka.” Di sini, Hudson berkongsi dua snek kegemarannya buat masa ini.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Bamboo Lane Rolling Rice Rice, $ 7, Amazon

Buluh Lane Crunchy Rice Rollers
Bamboo Lane Rice Rice Crunchy

“Jika saya memerlukan sesuatu yang renyah, saya benar-benar suka makanan ringan tanpa gluten yang hanya 90 kalori untuk dua orang. Mereka digulung dengan kek beras yang ringan dan sangat baik.” [Nota editor: Jika anda tertanya-tanya apakah Hudson benar-benar bagus kerana dia kelihatan di skrin, jawapannya adalah benar. Aktris itu mengeluarkan temuduga pertengahan telefon bimbitnya untuk melihat nama ini dan tersenyum senyuman megawatt ketika dia mendapatinya dengan segera.]

Kate snek kegemaran 4 Kate Hudson:

Kate Hudson's Favorite Healthy Snacks: Cucumbers with lots of jalapeño, white onions and lemon juice
Shutterstock

Bom berambut perang menyukai panas: “Saya suka gabungan timun, jalapeños dan bawang putih yang dicincang dengan jus lemon. Saya biasanya menjadikannya pedas.”

Mahu nasihat snek yang lebih sihat? HARI INI Orang tua mendapati beberapa makanan ringan yang murah tetapi boleh memberi kepada anak-anak anda dan beberapa makanan ringan yang boleh dibeli di kedai ubat tempatan anda.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 28 April 2016 pada Today.com.