Kami tidak boleh mempercayai berapa banyak kekacauan Sam’s gergasi Club ini

Kejatuhan adalah sekitar sudut, jadi kita sudah menghirup latte rempah labu, makan ais krim rempah labu dan menyembur minyak rempah labu – ya, sungguh -.

Sekarang, ada satu lagi merawat dekaden bagi mereka yang tidak dapat mendapatkan cukup rasa rasa popular ini. Sam’s Club menjual rempah-rempah untuk para pecinta labu yang begitu besar sehingga anda boleh merangkulnya dari Halloween hingga Kesyukuran.

Kedai beli-dalam-pukal di mana anda boleh membeli gelen detergen pakaian dan bukit kecil kertas tandas menawarkan kemasan labu 72-ons dengan topeng di atas dan dikapur.

Sam's Club is selling a 72-oz pumpkin cheesecake
Ini 14-keping, 4-pound cheesecake dari Sam’s Club harus cukup untuk memuaskan keinginan labu siapa pun. Kelab Sam

Kek, yang mempunyai 14 keping, adalah kira-kira dua kali saiz kek Cheesecake Factory purata dan sebenarnya mempunyai dua keping. Selain itu, ia memakan masa lebih daripada 4 paun kek keju gaya New York dengan kerak graham cracker.

Pencuci mulut gergasi adalah item terbaru dalam pengambilan labu musim gugur ini, yang termasuk produk kecantikan dan mandian, Rice Krispies Treats, ubat titis, Pumpkin Pie M & Ms dan bahkan bib balsem dan eyeshadow.

Membuat kesyukuran istimewa dengan bruee pai labu

Nov.25.201303:36

Cheesecake itu dimaksudkan untuk disimpan beku, mungkin setelah memindahkan semua barang-barang lain dari jalan untuk membuat ruang untuk itu di dalam peti sejuk. Tetapi ia mempunyai jangka hayat 365 hari, jadi secara harfiah boleh mengambil masa setahun untuk dimakan.

Dijual di bawah label peribadi Mark’s sendiri milik kedai, kek itu tersedia sekarang melalui Thanksgiving.

Dan jika anda bukan ahli Kelab Sam, kini adalah masa yang baik untuk menyertai jika anda ingin meraih kek keju ini – rangkaian ini menawarkan promosi istimewa untuk penjimatan tambahan jika anda mendaftar sebelum 30 September..

Pasukan editorial TODAY fikir perkara ini adalah berita yang layak – dan kami harap anda juga melakukannya. HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda. Item dijual oleh peruncit, bukan oleh HARI INI. Semua harga tertakluk kepada perubahan dan item boleh dijual berdasarkan inventori saudagar.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.